Горещо Новини

ЗАД КАДЪР: Кулагин изнесе шокиращи снимки и факти от “Черешката”! (ето какво скриха от нас и му блокираха профила)

Валентин Кулагин се оказа с блокиран профил в социалната мрежа след разкритията, които направи!

Гримьорът на звездите Валентин Кулагин вече цяло денонощие е с блокиран профил в социалната мрежа Фейсбук. Ударът му бе нанесен неочаквано като очевидно е дело на някой от участниците в “Черешката на тортата”. С които той дели трапезата вече цяла седмица.

Както знаем, мрежата изригна от коментарите на възмутени зрители относно поведението и речника на Валентин Кулагин. Двамата с плеймейтката Нора Недкова бяха обявени за селяндурите и простаците на държавата. Което, погледнато реално, си е самата истина.

Гримьорът обаче си позволи да повдигне завесата над случилото се в предаването зад кадър. Кадри и факти, които не са и никога няма да бъдат излъчени в ефир, цъфнаха в профила му. И дадоха допълнителни поводи за размисъл.

Защото се оказа, че не само той и Нора Недкова са паднали ниско в държанието си. Младата актриса Борислава Стратиева е участникът, за когото не знаехме нищо. И вероятно нямаше да узнаем, ако не беше скандалното разкритие на Валентин Кулагин.

Вчера той постна снимки, правени лично от него, на Борислава. Която се е проснала на диванчето в ресторанта и спи – пияна. Ето какво написа гримьорът и свали поредната маска върху нечие лице.

“Това е дамата, която през цялото предаване заедно с Люси Иларионов ни обсъждаше колко сме прости и невъзпитани. Тя обаче, след като се напи като свиня, веднага заспа в несвяст в ресторанта.

А преди това, забележете, ме питаше дали мога да й намеря мъж за креватни игрички тази вечер. Да, това било “истинската звезда” и актриса от сцената в КАН”, оповести Валентин Кулагин.

Разбира се, той илюстрира поста си с две снимки – очевидно реални, а не дело на фотошоп. Малко след тях блокираха и профила му, но доколкото го познаваме, със сигурност няма да остави нещата така.

Тепърва предстои Кулагин да се появи отново в мрежата и да продължи да изважда тайни и гнусотии от предаването. След които трябва да сме доволни ако не си върнем вечерята.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.