Екипът на "Черешката на тортата" в шок: Дебора се оказа с психични отклонения! (ето кой разкри това + кошмарната истина)

https://goreshto.net/novini/ekipat-na-chereshkata-na-tortata-v-shok-debora-se-okaza-s-psihichni-otkloneniya-eto-koy-razkri-tova-koshmarnata-istina/49987 Goreshto.net
Екипът на "Черешката на тортата" в шок: Дебора се оказа с психични отклонения! (ето кой разкри това + кошмарната истина)

Дебора се оказа с психични отклонения, което обяснява налудничавото й поведение!

Поп фолк дивата Дебора от години е на музикалния пазар, но името й се знае от малцина. Все още. Очевидно е, че певицата няма нито данните, нито таланта, нито богатия любовник на звездите сред колежките си. И каквото и да прави, няма шанс да се изкачи нагоре по стълбицата на успеха. Може би затова Дебора приема всякакви покани за участия. Тя лично се примолила да я допуснат до "Черешката на тортата". Където се изяви в кухнята заедно с Иван Ласкин, Башар Рахал и други. Още в предаването направи впечатление неадекватното на много места поведение на изпълнителката. Дори колегите й по маса я нарекоха странна и инфантилна. Какво било учудването и потреса на екипа на "Черешката" обаче, след като стана ясно, че Дебора има психични проблеми. Или поне това твърди нашият известен пилот Илия Царски. Той беше потърсен за коментар относно жестокия побой, който Дебора разнесе мълниеносно в медиите. Ставаше дума за нападение над нея в ресторант, където няколко човека се нахвърлили да я бият, ритат и скубят. "Дебора има психични отклонения. Как все на нея такива неща й се случват?! Май основната част от тях стават само в мозъка й. Тя и за мен тръбеше, че сме били гаджета, че сме били влюбени. Пък после сме скъсали. Ама как да скъсаме, като нищо не сме започвали", не спира да се удивлява Илия Царски. Пилотът призна, че Дебора и той са се виждали по кафенета и тя им е била фенка. Дори веднъж е отишла заедно с тях и на състезание. Но оттам нататък не са имали нищо повече, затова не може да проумее защо това момиче лъже така. Според други, близки до обкръжението на певицата източници, на Дебора не й остава друго, освен сама да си измисля и да пуска слухове за скандали и инциденти. Единствено по този начин името й можело да се появи в някой сайт или вестник. Иначе ще й се наложи да се върне на село и да копа картофите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.