Горещо Новини

Бомба: Ето го мистериозният Жорж Башур на Емилия! (виж и тази, от която певицата го открадна – СНИМКИ)

Емилия успя да раздели Жорж Башур от бившата му!

Преди броени дни Емилия обяви официално името на новия си мъж. Вече цяла България знае, че става дума за строителния предприемач и мултимилионер Жорж Башур.

От месеци именно той топли Емилия в леглото, а пред Мон Дьо изпълнителката не можа да спре да повтаря колко е влюбена и щастлива. Всеки път, когато произнасяла името на Башур, сякаш я разтърсвал токов удар.

Е, ето го и него – заместникът на Коко Динев, по който поп фолк дивата буквално откачи. Не може да се отрече, че Жорж изглежда доста по-добре от пухкавия Коко, макар и той да е здрав и як мъж.

Освен него обаче, имаме удоволствието да видим и тази, от която Емилия го открадна. А именно бившата му половинка – рускинята Екатерина. Също блондинка и също засукана красавица като пайнерката.

Оказа се, че Екатерина е от Москва като е учила у нас, в Софийския университет. Тя била дама, която обожава луксозния живот, пътуванията и всички глезотийки, които човек като Жорж Башур може да й осигури.

Любопитно е обаче, че той й е слагал рога с Емилия още преди три-четири години. Припомняме, че тогава в медиите излезе разкритието за изневярата на певицата с него – Жорж беше назован директно по име.

Самата Еми не крие, че по време на една от многото си кризи с Коко Динев, е потърсила утеха в обятията на милионера. “Ако знаех, че любовта ни ще бъде толкова силна, още тогава щях да остана с него”, призна изпълнителката. Която вероятно е смятала, че просто се забавлява.

Не се знае дали Коко Динев и Башур се познават лично, нито как е реагирал първият на прочувственото слово на Емилия в интервюто. Там, освен да хвали новия си, певицата щедро оплю и стария.

“С Коко винаги сме се разминавали. Той нито веднъж не не постави на първо място и така и не почувствах уважението и истинската му любов. Може би не биваше да чакам толкова време и да се надявам на нещо, което просто го е нямало”, призна Емилия.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.