Горещо Новини

Емилия в ефир: Жорж Башур е моят мъж! Коко никога не ме постави на първо място! (разтърси с изповедта си)

Емилия за първи път реши да бъде максимално откровена!

Поп фолк дивата Емилия хвърли огромна бомба и то директно в ефир. Пред камерите на Нова телевизия тя за първи път разкри цялата истина за личния си живот. За новия мъж в него и за стария, който е само минало.

Най-сетне Емилия назова името на този, с когото е от месеци. Оказа се, че това е строителният предприемач и мултимилионер Жорж Башур. “Само като казвам името му и нещо в мен започва да играе, да трепери. Обичам го. Не искам и се моля никой да не разваля тази любов. Жорж е човекът, за когото съм си мечтала още от малко момиченце”, споделя Емилия.

Като била дете тя силно вярвала, че ще срещне голямата любов и единственият мъж за нея. Представяла си го висок, строен, с голяма усмивка и с добро и мило отношение към околните. Точно това бил нейният Жорж в момента.

“Аз сама съм си виновна, че не го срещнах по-рано. Много години търпях положението с Коко и това ми изигра лоша шега. Коко никога не ме постави на първо място в живота си. Никога не ми показа, че наистина ме обича повече от всичко и най-вече, че ме уважава”, спомня си певицата.

Тя не крие, че се чувства все още дълбоко оскърбена и наранена от Коко Динев. И продължава да твърди, че не са се разделили заради изневяра. Такива наистина е имало и то много, но не този е бил определящият факт за края на отношенията им.

“Не се разбирахме, никога не бяхме на един бряг, ако мога така да се изразя. Разбира се, това е моето мнение и моята версия. Сигурно той има съвсем друга. Но станалото е станало, всичко вече е в миналото и няма нужда да се връщаме назад”, категорична е Емилия.

Всъщност обаче изпълнителката спести цялата истина. Защото още през 2013-та година в медиите гръмнаха новини за това как тя е сложила рога на Коко Динев. И познайте с кого – със същия този Жорж Башур. Ако не вярвате, разровете се в Гугъл, който пази и помни всичко.

В този ред на мисли май ще ни е трудно да обвиним само Коко Динев в изневери и предателства. Но каква и къде е точната причина за разминаването им, си знаят само те двамата.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.