Горещо Новини

Емилия в ефир: Жорж Башур е моят мъж! Коко никога не ме постави на първо място! (разтърси с изповедта си)

Емилия за първи път реши да бъде максимално откровена!

Поп фолк дивата Емилия хвърли огромна бомба и то директно в ефир. Пред камерите на Нова телевизия тя за първи път разкри цялата истина за личния си живот. За новия мъж в него и за стария, който е само минало.

Най-сетне Емилия назова името на този, с когото е от месеци. Оказа се, че това е строителният предприемач и мултимилионер Жорж Башур. “Само като казвам името му и нещо в мен започва да играе, да трепери. Обичам го. Не искам и се моля никой да не разваля тази любов. Жорж е човекът, за когото съм си мечтала още от малко момиченце”, споделя Емилия.

Като била дете тя силно вярвала, че ще срещне голямата любов и единственият мъж за нея. Представяла си го висок, строен, с голяма усмивка и с добро и мило отношение към околните. Точно това бил нейният Жорж в момента.

“Аз сама съм си виновна, че не го срещнах по-рано. Много години търпях положението с Коко и това ми изигра лоша шега. Коко никога не ме постави на първо място в живота си. Никога не ми показа, че наистина ме обича повече от всичко и най-вече, че ме уважава”, спомня си певицата.

Тя не крие, че се чувства все още дълбоко оскърбена и наранена от Коко Динев. И продължава да твърди, че не са се разделили заради изневяра. Такива наистина е имало и то много, но не този е бил определящият факт за края на отношенията им.

“Не се разбирахме, никога не бяхме на един бряг, ако мога така да се изразя. Разбира се, това е моето мнение и моята версия. Сигурно той има съвсем друга. Но станалото е станало, всичко вече е в миналото и няма нужда да се връщаме назад”, категорична е Емилия.

Всъщност обаче изпълнителката спести цялата истина. Защото още през 2013-та година в медиите гръмнаха новини за това как тя е сложила рога на Коко Динев. И познайте с кого – със същия този Жорж Башур. Ако не вярвате, разровете се в Гугъл, който пази и помни всичко.

В този ред на мисли май ще ни е трудно да обвиним само Коко Динев в изневери и предателства. Но каква и къде е точната причина за разминаването им, си знаят само те двамата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.