България

Сбогом, нос: Мис България 2017 си отряза обонятелния орган! (вече била истинска красавица – виж тук)

Мис България 2017 Тамара Георгиева си отряза носа в името на короната!

Какво е един нос пред цяла корона?! Особено ако тя е на Мис България 2017. За всеобщо учудване, носителката на тазгодишния приз Тамара Георгиева се сбогува с обонятелния си орган. Или, казано накратко – отряза го.

Процедурата по клъцни-срежи се състояла преди няколко седмици, разкриха ексклузивно близки до обкръжението на миската, съобщава вестник “Галерия”.

Мис България 2017 се решила на ринопластиката след колосалния скандал, който избухна покрай короноването й за най-красивата българка. Такова нещо, такова всеобщо възмущение и недоволство не е срещала дори и Антония Петрова. Която преди години беше обявена в медиите пък за Мис Крокодил.

В сравнение с Тамара Георгиева обаче Антония Петрова приличаше и все още прилича на малката русалка. Припомняме, че Мис България 2017 даде поредица от интервюта, включително и паметното й такова при Слави Трифонов. Където твърдеше, че обича и харесва носа си.

Според нея, красотата й винаги е била факт. Просто хората не можели да го видят и разберат. Мис България 2017 се сравняваше с нетипични чаровници като Сара Джесика Паркър, Селин Дион и други. И в този смисъл дори се гордееше – и с носа, и с лицето си като цяло.

Оказа се обаче, че не само българският народ не я възприема. Преди дни гръмна новината, че от лондонската централа на “Мис Свят” са подали запитване за Йовита Георгиева – подгласничката на Тамара Георгиева.

Явно и оттам не могат да проумеят въпросния нетипичен вид красота, та директно си пожелаха другото момиче – типичното. Предполага се, че в името на конкурса “Мис Свят”, Мис България 2017 е решила да пожертва най-милото и характерното си.

Днес вече тя била убедена, че няма да има за какво да я захванат. И най-сетне ще може да се радва на славата на истинска красавица. Това, разбира се, ще трябва да се види и се предполага, че ще стане скоро.

Вече има и импровизирани залагания относно това какъв ще бъде новият нос на моделката – чип, прав, малък или вирнат…

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.