Горещо

Слави довърши Мис България 2017: Ти си се побъркала! (умната Тамара не схвана и грам от иронията – виж как я разби + снимки)

Слави Трифонов направо срази Мис България 2017 Тамара Георгиева снощи!

Мис България 2017 Тамара Георгиева гостува в “Шоуто на Слави” снощи. Пристигнала гордо, с короната на главата, най-голямата ни красавица очакваше Слави Трифонов и екипът му да я възвеличаят до небесата. Уви, жестоко сбърка.

Това не само не се случи, ами шоуменът направо я довърши. С ироничните си въпроси, от които умната (според собствената й преценка) миска, не успя да схване и грам. Разбира се, първият въпрос на Слави Трифонов бе защо е решила да се кандидатира за конкурса.

“О, аз винаги съм искала да бъда Мис България. Така ще мога да правя повече добрини и да се включвам в благотворителни каузи”, изстреля Тамара Георгиева. На което Дългия отвърна спонтанно: “Глупости! Това са пълни глупости. Ако човек иска да прави добро и да помага, то може да го прави и без тези картони на главата си. Не ти трябва картонена корона, за да си добър и съпричастен човек”.

“Ааа, не е картонена. Короната ми не е от картон”, не успя да стопли идеята Тамара и продължи да се пъчи гордо. След което проговори за себе си в трето лице единствено число и направо се омаза. “Да, всички говорят за мен. Няма значение какво говорят. Важното е, че съм най-известният човек в страната в момента. Тамара Георгиева е най-известна”, продължи Мис България 2017.

“Така ли?!… Може ли да ми дадеш автограф след предаването тогава?”, бъзикна я Слави Трифонов. На което тя с охота отвърна: “Ама, разбира се. С удоволствие”…

Шоуменът направо я разби със забележката си: “Ти осъзнаваш ли, че говориш за себе си в трето лице единствено число?! Това е много опасно. Започне ли човек да говори така за себе си, значи вече се е побъркал”, каза й в прав текст Трифонов. Но Тамарчето отново не се впечатли.

Тя продължи да твърди, че има нетипична красота, но българите не го проумяват и са твърде консервативни за новото. Тези й думи буквално опулиха Слави. Който след като я изпрати по живо, по здраво, даде думата на хората от Ку-ку бенд.

Годжи, Евгени Димитров – Маестрото и Иван Стоянов се чудеха какво да отговорят на въпроса на Слави какво мислят за Мис България 2017. “Ами…, доста ми е нетипична нейната хубост”, каза Годжи. Докато Иван и Маестрото потвърдиха думите му и заявиха, че ще оставят мнението за себе си.

“А ти какво мислиш за нея?!”, в един глас се обърнаха към Слави тримата. “Какво мисля ли?! Мисля, че красотата й е ТВЪРДЕ нетипична”, заключи шоуменът и пожела лека нощ на зрителите.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.