ВЗРИВ: Скандални разкрития преобръщат изцяло разследването на касапницата в Нови Искър! (фактите са шокиращи)

https://goreshto.net/novini/vzriv-skandalni-razkritiya-preobrashtat-izcyalo-razsledvaneto-na-kasapnicata-v-novi-iskar-faktite-sa-shokirashti/50231 Goreshto.net
ВЗРИВ: Скандални разкрития преобръщат изцяло разследването на касапницата в Нови Искър! (фактите са шокиращи)

Нови разкрития дават съвсем различна светлина по случая с Нови Искър!

Скандални разкрития са на път да преобърнат изцяло хода на разследването за касапницата в Нови Искър. Това, което е открито, е меко казано "странно". И определено няма нищо общо със сочения за заподозрян Росен Ангелов. Оказа се, че тефтерчето, което беше открито непосредствено до тялото на убитата Кети Кюхова, е съдържало множество данни за последните парламентарни избори. Това е доказателство, което не може да бъде подминато току-така. И категорично ще даде нов наклон на разследването. Повече от интересно е откъде Кети Кюхова е разполагала с тези данни при все, че тя не е била в нито една от секционните комисии. Въпреки това обаче, странно как, си е правила записки за това как се броят гласовете и как се смятат преференциите. Това съобщиха от Нова телевизия. Във въпросното тефтерче освен данните за вота на парламентарните избори, има и записки относно ипотечния кредит на семейството, а е фигурирало и името на мъжа й Неделчо Юнаков. Това още веднъж накланя везните в полза на твърденията на бившия разузнавач от ГДБОП Симеон Иванов. Който заяви в интервю за сайта skandalno.net, че категорично не вярва Росен Ангелов да е извършителят на престъплението. Той говори за Нови Искър като центъра на мафията в цяла България. И за това, че вероятно семейството се е замесило с нечисти сделки, точене на ДДС и прочие. След което не е успяло да се "отчете" с исканите пари пред групировките. Припомняме, че преди дни съседи на издирвания Росен Ангелов от блок 29 в столичния квартал "Дружба" също изразиха недоверие към обвиненията срещу него. Повечето от комшиите заявиха пред телевизионните камери, че познават Росен като тих и скромен човек, както и, че често са пили кафе с него. Движел се с градския транспорт и разказвал интересни истории от службата си във Френския регион. Разследването продължава, а широката общественост става все по-нетърпелива да научи истината за ужаса в Нови Искър. Цялата истина с логични и безапелационни доказателства.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.