България Новини

Симеон Иванов от ГДБОП: Росен не е килърът! Истината за касапницата в Нови Искър е много по-страшна (чудовищни разкрития)

Бившият разузнавач от ГДБОП Симеон Иванов направи скандални разкрития за убийството в Нови Искър!

“Росен Ангелов не е килърът от Нови Искър! Ако не беше трагично, щеше да е смешно как се прави опит да се вкара това престъпление в графата “частен случай” . За да се избегнат въпросите и разкриването на реалните извършители” – това заяви Симеон Иванов пред сайта skandalno.net.

Иванов е бивш разузнавач от ГДБОП и бивш юристконсулт в община Нови Искър. И е повече от категоричен, че цялата олелия покрай мистериозния “горски” човек Росен Ангелов, е пълен цирк.

От години в Нови Искър вилнеят престъпни групировки и то не една или две. Там интересите са икономически, при това за стотици милиони левове, заяви Симеон Иванов.

И добавя, че само преди 2,5 години там две от мафиотските структури са се секли с мачетета, в близост до известно заведение. Едва на 300 метра от сградата на общината.

“Убийството в Нови Искър е екзекуция, а не престъпление от ревност или дело на луд горски. Убитите са се забъркали в групировките като най-вероятно мъжът не е дал парите от акцизи и крадено ДДС. Жена му Кети Кюхова е била предварително отвлечена и така килърът я е използвал за примамка, за да събере всички от семейството в къщата”, обяснява Иванов.

Фактът, че на Нова година семейството не се е събрало да празнува, нямало е празнична трапеза, говори повече от достатъчно. А и първоначално главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че всички са убити с един куршум. Впоследствие обаче версиите се промениха на няколко куршума.

“Как така няма да разбереш още от един поглед с колко куршума са били убити хората?! Първо се съобщи едно, а после друго – не ви ли се струва странно. В Нови Искър отдавна командва мафията, а политиците са наясно с това и го прикриват, защото така им е удобно. Интереси за милиони, това е всичко”, коментира бившият разузнавач от ГДБОП.

Междувременно пък вчера се появи и новина със заглавие, че има издадена директива Росен Ангелов да не бъде заловен жив. Това вече е капката, която преля чашата на подозренията и недоволството сред обществеността.

Симеон Иванов – бивш разузнавач от ГДБОП
loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.