Новини Шоубизнес

Ето я: Това е красавицата, която заема мястото на Деси Банова в Нова ТВ! (МНОГО СНИМКИ на новата синоптичка)

Деси Банова напуска работата си в Нова телевизия, за да се отдаде на Плевнелиев!

Новината за напускането на Деси Банова от Нова телевизия избухна като бомба в пресата днес. Както стана ясно, тя вече е прекратила договора си с медията и връщане назад няма, съобщи вестник “България днес”.

Деси Банова е взела решението след кратък размисъл, но е категорична. Тя искала да се отдаде на любовта и връзката си с Росен Плевнелиев, и може би да разполага с повече свободно време, за да пътува заедно с него по света.

Знаем, че бившият президент често отскача до Щатите или Западна Европа по бизнес ангажименти, а половинката му не искала да се отделя от него. Е, някои в мрежата вече побързаха да завидят и злобно да зашушукат, че Деси се е уредила и е ударила джакпота да не работи. Но това по всяка вероятност не отговаря на истината.

Каквито и да са съображенията й, ръководството на Нова телевизия вече й е намерило заместничка. Нормално е Никол и Гери Малкоданска да не опъват каиша от сутрин до мрак, затова им трябва и трета колежка.

И това се оказа не кой да е, а родният модел Нора Шопова. Тя е малко позната за обществеността, особено за онези, които не се занимават пряко с мода.

Трябва да отбележим обаче, че Нора е била на кориците на редица престижни списания и е дефилирала многократно по модния подиум. Освен това тя се оказа не някаква празноглава хубавица, а е завършила право.

Към днешна дата обаче си мечтаела да се реализира в някаква по-различна сфера и идеята да стане синоптичка на Нова телевизия й се сторила удачна. Дано зрителите да я приемат като заместничка на Деси Банова. Която е титуляр в медията от доста години.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.