България Новини

Скандал навръх Коледа: Деси Радева посече Деси Банова по жесток начин! (залата на Народния театър онемя – СНИМКИ)

Войната на Деси Радева и Деси Банова шокира обществеността навръх Коледа!

Нашата държава няма да е България ако на някой велик празник не се заформи грозен и позорен скандал. Било е и очевидно ще бъде. Като снощи, когато навръх Коледа вместо благотворителност, народът трябваше да се “радва” на… войната на Деситата.

Да, първата дама Деси Радева посече жестоко и публично новата любима на Росен Плевнелиев – Деси Банова. Това се разигра в Народния театър, пред очите на високопоставени и обикновени гости. Поводът, разбира се, бе поредният концерт от инициативата “Българската Коледа”.

Почти никой в залата обаче не следеше случващото се на сцената. А наблюдаваше това, което се разиграва във Вип-ложата на държавния глава Румен Радев.

До него местата си бяха заели Негово светейшество патриарх Неофит, председателката на НС Цвета Караянчева, Росен Плевнелиев и разбира се Деси Банова.

Шокиращо и дори скандално беше отсъствието на Десислава Радева от полагащото й се място – до съпруга й Румен Радев. Не, Деси Радева не беше болна, нито отсъстваше от събитието – ще я видите на официалните снимки до мъжа й.

Тя просто отказа да дели един ред от Вип-ложата със синоптичката Деси Банова, чието място (според експерти по етикета) не било там. Затова и първата дама демонстративно седна встрани, по-далече от ложата и сред обикновените гости, съобщава агенция Пик.

“Е, не! Това вече мина и най-смелите очаквания за панаир и цирк по нашенски. При това цирк на високо ниво. Отново се прочухме и отново се нагледахме на махленски отношения и женски разправии. Все едно кое е времето и мястото, на кого му пука”, коментират очевидци на събитието.

Направи впечатление и друго. Докато Деси Банова се хилеше сладко и нежно гукаше на любимия си Плевнелиев, то той седеше като препариран. Повече от очевидно бе, че бившият президент се чувства сконфузен и лицето му през цялото време бе някак сърдито и сурово.

Деси Банова

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.