Горещо Новини

Новина от последните минути: Премиерът Борисов взриви с решението си! (мрежата се запали – още подробности)

Бойко Борисов успя за пореден път да разтърси с решението, което взе!

Премиерът Борисов успя за пореден път да запали мрежата у нас, след като днес обяви, че отказва поканата на федералния канцлер на Австрия. Припомняме, че Себастиан Курц беше поканил официално лидера на ГЕРБ в страната си на Нова година.

Бойко Борисов щеше да бъде неговият пръв официален гост във Виена в първия ден от 2018-та година. Двамата проведоха разговора си в началото на месеца. Като нашироко обсъдиха шансовете за по-силно сътрудничество и партньорство между България и Австрия.

Тъкмо в този телефонен разговор Курц отправи поканата си към Борисов да посрещне и отпразнува пищно новата година във Виена. Днес обаче се наложило премиерът да отклони поканата и да остане в родината си.

Причината, която смая всички, са неотложните работни ангажименти, с които лидерът на ГЕРБ се е наел още на 1 януари. Борисов предпочел да върши работа, вместо да пътува и да се радва на луксозни приеми и партита по света.

Затова и решението му е да си остане у дома, където вероятно ще посрещне една спокойна, мирна и тиха Нова година с най-близките си хора.

Припомняме, че така беше и на Коледа. Когато той седна на трапезата с щерка си Венета Борисова, зетя Иван, внучето Бойко – младши, кака си Красимира Иванова и нейното семейство.

“Бойко отдавна е доказал, че е човек на действието, а не на големите приказки и светски живот. Да избере задълженията и работата си и на Нова година. Това вече говори много и наистина прекрасно за него”, коментират потребители в мрежата.

За разлика от натоварената програма на Борисов по празниците, то президентът на България Румен Радев е обещал на съпругата си Деси Радева да я заведе във Виена. Двамата ще бъдат гости на Новогодишния концерт на прочутата Виенска филхармония.

Отделно от това държавният глава ще се срещне с тамошния си колега Ван Дер Белен и с президента на Естония – Керсти Калюлайд.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.