Горещо Новини

Погром: Светлана Василева се изнесе от палата на Гущеров днес! (тази сутрин го напусна с гръм и трясък – още подробности)

Светлана Василева се изнесе от палата на Християн Гущеров в Бояна!

Само седмица след края на Биг Брадър и завръщането й у дома при Християн Гущеров, Светлана Василева го напусна. Да, това е самата истина и то потвърдена от нейни най-близки хора.

Решението е взето тази сутрин като само преди няколко часа плеймейтката си е събрала нещата и се е изнесла от палата на Хриси в Бояна. Припомняме, че тя заживя там много бързо, още от началото на любовта си с него.

Двамата се загаджиха през август месец и само седмици по-късно вече деляха една спалня в бившия дом на Мария. Новината за раздялата им е повече от шокираща, защото само преди дни Светлето нямаше търпение да се прибере при сина на Добромир Гущеров.

След Биг Брадър тя дори не пожела да остане и да поздрави победителя Джино Бианкалана, а хукна през глава към своя Християн. Който пък я посрещна със специално подготвено парти с близки хора, торта и прекрасен букет.

Самата Светлана Василева постна снимка на подаръка в мрежата, а върху тортата от Християн бе написано “Добре дошла у дома, любов моя!”. От своя страна тя му благодари и не пропусна да напише колко много го обича.

Какво се е случило, за да промени така скоростно решението си, още не е ясно. Потвърденото и доказано е само, че раздялата е решена не от Гущеров, а от самата Светла. Тя е сложила край на връзката, която си мечтаеше да прерасне в брак.

Според нейни близки причината е наистина сериозна и тя едва ли ще пожелае да я коментира публично. И очевидно е така, защото помним добре как открито признаваше пред медиите, че обича Християн и дори иска да му роди няколко деца.

Е, тази любов също е вече в миналото като много други. И е сигурно, че ще узнаем и поводите за краха й. Може да не е днес или утре, но истината отново ще излезе наяве.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.