Меган Маркъл пред Women's Health: Не съм генетично слаба, спазвам точен режим! (това е менюто й 5 дни в седмицата, а 2 си угажда)

https://goreshto.net/novini/megan-markal-pred-womens-health-ne-sam-genetichno-slaba-spazvam-tochen-rezhim-tova-e-menyuto-y-5-dni-v-sedmicata-a-2-si-ugazhda/50182 Goreshto.net
Меган Маркъл пред Women's Health: Не съм генетично слаба, спазвам точен режим! (това е менюто й 5 дни в седмицата, а 2 си угажда)

С този начин на хранене Меган Маркъл отслабва и пази фигурата си от напълняване!

За нея в момента говори целият свят. Дори повече, отколкото за Кейт Мидълтън. Тя е Меган Маркъл - бъдещата съпруга на принц Хари. Откакто двамата обявиха годежа си и сватбата, милиони не откъсват очи от нея. Нито за минута. 35-годишната Меган Маркъл е наистина страхотна. Красива, чаровна и най-вече естествена. Не приема факта, че след като стане съпруга на принц Хари, доста неща от живота й досега ще й бъдат забранени. Но какво ли не прави любовта...

В едно от множеството си интервюта напоследък, Меган Маркъл говори за личния си свят и обикновен ден пред изданието Women's Health. В него тя признава, че не е по-различна от всички останали жени.

И тя се стряска като се види в огледалото сутрин, не се харесва по пет пъти на ден и е приела, че не се е родила с перфектното тяло. "Не съм генетично слаба, малко хора са получили този подарък с раждането си. Затова пък отдавна съм свикнала да спортувам и да спазвам добър режим на хранене. А йогата ми е просто любима, наследила съм страстта си от мама. Тя е инструктор", споделя бъдещата снаха на кралица Елизабет Втора. Противно на очакванията, Меган ставала още в 4,30 часа сутринта и почти веднага изпивала чаша топла вода с изцеден лимонов сок в нея. Час и половина по-късно закусва със задължителните за нея овесени ядки, в които понякога слага сироп от агаве и нарязан банан. Обядът на Маркъл се състои най-често от протеини и свежа салата. Риба, месо, бобови храни - всичко това се съчетава отлично в нейния режим за отслабване и тънка талия. Следобед си взима зелено смути или пък гризка ябълка със сурови бадеми. А вечерята й се състои от безглутенова паста с малко пармезан или отново богата салата с яйца. Позволява си чаша червено вино, но рядко и само в дните на "угаждане". "Обожавам картофи с вино, това ми е слабостта, но знам и как да се ограничавам от нея. Обикновено пет дни в седмицата съм на основното си и полезно меню и си оставям два дни, в които да попрекаля с насладите", споделя Меган Маркъл. Това прави ако иска да поддържа теглото си, но ако отслабва, тогава забравяла за двата "мръсни" дни и спазва режима до желания резултат. "Тайната, ако изобщо може да се нарече така, е в балансираното хранене и в много спорт и движение. Съчетаваме ли ги правилно, няма да имаме проблеми", казва годеницата на принца.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.