Фурор сред жените в Англия: Кейт Мидълтън сподели диетата си на чаена церемония! (херцогинята все по-близо до хората)

https://goreshto.net/novini/furor-sred-zhenite-v-angliya-keyt-midaltan-spodeli-dietata-si-na-chaena-ceremoniya-hercoginyata-vse-po-blizo-do-horata/49727 Goreshto.net
Фурор сред жените в Англия: Кейт Мидълтън сподели диетата си на чаена церемония! (херцогинята все по-близо до хората)

Кейт Мидълтън разкри диетата си на чаена церемония пред лондонски професор!

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън показва, че иска да е все по-близо до хората. Досущ като покойната принцеса Даяна. Може би и затова тя се радва на подкрепата и обичта на поданиците на кралството, също както родителката на Уилям и Хари преди години. Освен, че е винаги мила и усмихната, отдадена на различни благотворителни каузи, тези дни Кейт Мидълтън предизвика истински фурор. Най-вече сред нежната половина от Великобритания.

Причината за това бе нейната диета. Която херцогинята разкри лично пред известен лондонски професор, по време на чаена церемония. Всъщност целта на Кейт Мидълтън е да помогне на дамите и да насочи към правилно и здравословно хранене подрастващите момичета, а и момчетата.

Херцогинята на Кеймбридж започна с "хубавата част" от своя хранителен режим и успокои англичаните, че през уикенда те могат да си позволят да правят като нея. Тоест да се хранят с любимите си храни, дори и калорични. Но все пак да се придържат към нормални количества. "Вместо две парчета торта, изяждам едно. Но пак си доставям тези малки, но важни удоволствия за всеки човек. Преди уикенда обаче внимавам много и се съобразявам какво приемам като храна", обяснява Кейт Мидълтън. Правилата й са няколко. Първото от тях е, че тя използва много и пикантни подправки. Без тях не минава нито едно хранене, тъй като освен, че са вкусни, са и много полезни. Пикантните подправки съдействат за засилване на метаболизма и топенето на мазнините. Второто правило на херцогинята е много често се храни само със зеленчукови менюта. В повечето случаи зеленчуците се ядат сурови, а рядко и леко задушени. Когато й се прииска разнообразие, Мидълтън спазва режим, доближаващ се до прословутата диета на Дюкан. [caption id="attachment_7725" align="alignright" width="261"] Ето как се храни Кейт Мидълтън, за да е винаги във форма[/caption] Храни се с месо и зеленчуци, също и плодове. Този вид хранене е любим още на Дженифър Лопес и Жизел Бюндхен. А най-важното правило, което сподели красавицата е, че следи стриктно размера на порциите си и винаги си оставя място за десерта. Дори и често да се лишава от такъв. Но главното е никога да не преяжда и даже да остава с една идея гладна след хранене.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.