Горещо Новини

Потрес: Мария Илиева лично призна, че е “опънала” Наско Колев! (виж какво разкри за връзката им)

Мария Илиева най-после проговори за Наско Колев и аферата им!

Мария Илиева трябваше да забременее, за да се реши да признае нещо, за което всички се досещаха от години насам. А именно страстта й по млади момчета и бурната й афера с рапъра Атанас Колев. Във времето, когато той нямаше още 18 лазарника.

Помним, че Наско Колев се появи случайно в “Х Фактор” и моментално предизвика цунами сред тийнейджърките у нас. Високият и атлетичен чаровник бързо се превърна в блян за ученичките, но и за каките, че и лелите си. Сред които спокойно можем да наредим самата Мария Илиева.

Разликата във възрастта й с Наско Колев е долу-горе 20 години. Преди време Мария Илиева твърдо отричаше да е имало нещо повече помежду им от чиста колегиалност и работни отношения. Е да, ама не!

Оказа се, че каката наистина е “опънала” Наско, при това още след края на тогавашния “Х Фактор”. “Не се сдържа и това си е. Види ли младо агнешко, кака ти Марче полудява. Не е нормално това, ама такава си е”, шушукаха тогава близки до нея източници.

Тези дни самата Мария призна в свое интервю за списание, че е имала връзка с Колев. За нея обаче той бил просто увлечение, а не истинска любов. Такава, каквато изпитвала сега към бащата на бебето си Георги Михайлов.

“И аз съм човек и съм имала няколко грешки на растежа. Тази е една от тях. Но те са ми дали уроци и днес вече мога да различавам любовта от обикновеното увлечение. А пък озлобените бивши са едни нещастни хора, които са лишени дори от себеуважение”, заяви Мария на въпроса за Атанас Колев.

Който преди месеци още я обвини в мръсни игри, измами и номера. Обвини я, че го е завлякла с доста пари и се е опитала да спре всичките му клипове от Тубата. Кой крив, кой прав в това отношение, може би ще стане ясно занапред.

Но фактът, че 40-годишна застаряваща жена си е позволила да тръшне в кревата си едва 17-18 годишно момче, тая работа не ни се струва особено нормална. А на вас?!…

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.