Ето така Мария Илиева свали 12 килограма само за месец!

https://goreshto.net/novini/eto-taka-mariya-ilieva-svali-12-kilograma-samo-za-mesec/49384 Goreshto.net
Ето така Мария Илиева свали 12 килограма само за месец!

Невероятна диета на Мария Илиева я направи още по-прелестна!

Мария Илиева винаги е била сред най-желаните дами у нас. Мъжете често си мечтаят за нея, но в последно време тя реши да стане още по-красива, защото е влюбена. Тъй като приятелят й е по-млад от нея, Мария се чувства длъжна да се поддържа и затова през април направи истинско чудо. Красавицата свали 12 кг. само за един месец, научи Goreshto.net.

Диетата на Мария Илиева е доста проста, но и много ефективна. Основното й ядене е сутрин. Между 8 и 12 часа тя може да си похапва всичко, без да прекалява. След това обаче започва големият глад. От следобяд нататък Мария се храни единствено с моркови и пие много вода.

[caption id="attachment_4709" align="alignright" width="300"]Maria-Ilieva Мария Илиева неузнаваема след невероятна диета[/caption]

"Изглежда много трудно, но още след първите няколко дни привикнах към този режим. Сега се чувствам хем по-добре физически, хем и по-щастлива." - разкрива Мария Илиева.

В момента вече певицата похапва и други видове зеленчуци, което е позволено след първия месец. При този вид диета е хубаво да се закусва по-обилно, за да може организмът да събере сили за остатъка от деня, когато ще бъде подложен само на вода и зеленчуци.

Така Мария Илиева премахна цели 12 кг. от тялото си, но продължава да сваля. Тя се е зарекла, че до сватбата си иска да стане най-елегантната жена в България. Да видим!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.