Новини Свят

Целият свят говори за Мелания Тръмп: Първата дама разкри коктейла си за тънка талия! (стана хит за броени часове)

Мелания Тръмп разкри в интервю коктейла, който пие от години!

Първата дама на Америка Мелания Тръмп определено може да бъде наречена една от най-красивите президентски съпруги в историята. Доналд Тръмп се гордее с нея и има защо. За своите 47 години тя засенчва дори щерките му, което си е постижение.

Днес за Мелания Тръмп отново говори целия свят. Защото в свое интервю по “дамски въпроси” тя сподели рецептата за коктейла, който пие вече няколко години. С него си осигурявала железен имунитет и тънка талия, което е и мечтата на всяка жена.

“Да, аз имам генетично добра фигура. Но не си мислете, че това е вечно. Имала съм моменти, в които съм се отпускала и кантарът е скачал нагоре. Все пак и аз съм човек като всички останали. С тази напитка обаче винаги бързо се връщам във форма. Говорила съм много пъти и с лекари за нея като винаги са били категорични, че е невероятна”, разкрива първата дама на Америка.

Този еликсир Мелания Тръмп пиела всяка сутрин като се събуди от сън. Самият коктейл се прави само от три съставки и това са розмарин, свеж грейпфрут и разбира се, вода.

Жената на Доналд Тръмп сама изстисквала с ръце грейпфрута и прибавяла към него минерална вода. В същото количество, в което е и сокът от плода. Слагала вътре и клонка от пресен розмарин. Важно било обаче, че розмаринът трябва да престои малко в коктейла, преди да се изпие.

“Медиците ме увериха, че грейпфрутът е най-силният и естествен регулировчик на метаболизма. Той кара тялото да топи мазнините, но без излишно да го напряга и изтощава. Не мислете, че коктейлът действа с ракетна скорост. Трябва да го приемате всеки ден, поне един месец, за да видите с очите си ефекта”, обяснява първата дама, предава агенция Пик.

Мелания довери също, че този сок я е избавил от упоритото и хронично главоболие, което имала години наред. Всичко това, в съчетание със засилването на имунната система, било просто невероятно за красавицата.

Съвсем разбираемо е, че минути след интервюто маса хора се втурнали да опитат от коктейла й.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.