Невероятна: Славея Сиракова разкри тайната на гимнастичките за фини бедра!

https://goreshto.net/novini/neveroyatna-slaveya-sirakova-razkri-taynata-na-gimnastichkite-za-fini-bedra/50130 Goreshto.net
Невероятна: Славея Сиракова разкри тайната на гимнастичките за фини бедра!

Славея Сиракова не отстъпва по нищо на своята родителка Илиана Раева!

Тя е млада, красива, силна, прекрасна. Тя е Славея Сиракова, която е достойна наследница на родителите си Илиана Раева и Наско Сираков. По-голяма от двете щерки, Славея винаги е присъствала и повече в медийното пространство, особено преди няколко години. Самата тя отдава това на по-буйния си характер, в сравнение с кротката си и тиха сестричка Виолета Сиракова. Както знаем, преди години Славея се беше влюбила в тениса, но после се захвана с мода. Спортът обаче е в кръвта й и винаги ще бъде така. Щерката на Илиана Раева признава, че макар и да е генетично надарена с прекрасна фигура и почти нулева склонност към напълняване, не разчита на това. Тя отлично знае, че когато движението намалее, а апетитът се увеличи, дори перфектните лесно се превръщат в нещо коренно различно.

Преди време Славея често е пазела диети за отслабване. Смее се, че ги зарязала като пропушила, защото тютюнът направо я изпивал. Ако трябва да бъде сериозна обаче, твърдо заявява, че вида и количеството на храната са от огромно значение.

Славея Сиракова най-често похапва риба, сурови салати, морски дарове, ориз, сирене и дори кашкавал. Следи обаче съчетанията и отново повтаряме - количеството на храната в чинията си. А в периодите, в които трябва бързо да свали тегло, не гладува. Тогава измервала храната в порцията си да бъде с размера на дланта й. Малко, но често, поне 4-5 пъти на ден. Близки и познати момичета до Славея Сиракова отдавна са луднали по тайната й за слаби бедра. Всъщност това била и тайната на гимнастичките от години насам. И тя се крие в... обикновения лимонов сок. "Прясно изцеден сок от лимон - това е. Разрежда се във вода, без никакви подсладители и се пие преди ядене. Поне три пъти на ден или колкото е броят на храненията ви. Не е задължително лимонът да бъде цял, може и половинка. Но половин час преди храната да влезе в организма. Страшно е полезно", коментират и дружки на Славея. За още по-бързо и наистина скоростно отслабване пък е чудесно към лимоновия сок да се добави малко лют червен пипер и малко кленов сироп. Капсаицинът в лютия червен пипер отдавна е прочут с рязкото си и светкавично топене на мазнини в тялото.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.