Новини Шоубизнес

Да им е честита: Щастието на Илиана Раева и Наско Сираков стана на годинка! (виж празника на малката принцеса – МНОГО СНИМКИ)

Илиана Раева и Наско Сираков са най-щастливите баба и дядо на света!

На една годинка. На толкова стана преди броени дни щастието на Илиана Раева и Наско Сираков. Което безспорно е малката им първородна внучка Илиана Куини. Бебчето на Виолета Сиракова и съпруга й Георги Коруджиев е като за корица на списание.

Веднага, щом гордата баба публикува снимките в социалната мрежа, хиляди приятели и обикновени потребители се надпреварваха да лайкват и коментират. И да пожелават на детенцето всичко най-прекрасно на света.

“Честит да е първият рожден ден на нашата неземна радост и благословия Илиана! Да ни бъде жива и здрава, добричка и умна! Да е щастието на мама и тати! Не знам дали някъде по света има по-обсебваща и обсебена баба от мен, но тя ме изпраща директно в други измерения”, написа Илиана Раева.

Потребителите обаче не пропуснаха да отбележат, че колкото й гордо да се нарича баба, тя изобщо не прилича на такава. Не и визуално.

Облечена в стилна къса рокля на каре, Илиана Раева за пореден път събра очите и комплиментите на всички. И трябва да признаем, съвсем заслужено. Разбира се, до нея блестяха и щерките й. Щастливата родителка Виолета и гордата леля Славея Сиракова.

А за Наско Сираков няма нужда да коментираме. Гушнал до сърцето си своето първо и сладко внуче, той изглежда така, сякаш нищо друго на света не го интересува.

Ние също сметяме, че повече думи са излишни. Това, което се вижда на снимките, е трудно да бъде описано с думи. То се усеща, затова просто се насладете на приказния празник на малката принцеса. Нека да расте в здраве и щастие!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.