Новини Свят

Как да не се гръмнеш: Тази красавица е на… 71 години, смая света! (ще ви увиснат ченетата – МНОГО СНИМКИ)

Тази красавица се казва Ажда Пекан и е на цели 71 години!

То бива, то може, ама чак пък толкова… Русото изкушение, което виждате пред себе си, се казва Ажда Пекан. Известна турска певица, позната в родната си с прякора “Superstar”. Преди години именно тя е предизвикала фурор с представянето на страната си на Евровизия.

Не пеенето й ще коментираме сега обаче, а визията. Ще кажете – какво толкова, хубави жени бол?!… Да, но още не бяхме виждали подобна визия при дама на възраст… 71 години. Точно на толкова е Ажда Пекан, при това навършени.

Такова чудо като нея се среща веднъж на милиони и Пекан успя да ошшави целия свят. Разбира се, тя не отрича, че има доста намеси по лицето и тялото си. Радва се на няколко пластични операции, но същото са си правили почти всички звезди.

Едва ли можем да направим сравнение обаче между Пекан и Донатела Версаче например. Или дори нашенската княгиня Калина, която е и в пъти по-млада от Ажда.

Пекан разкрива малката си тайна, освен добрия ген и труда, който полага за визията си. И тя е в приема на голямо количество вода всеки ден. Още от ставането си от сън тя грабва каната с водата и пие от животворната течност докато заспи.

Обожава риба и кебап, но винаги внимава в количеството на порциите си, както и категорично не поглежда полуфабрикати. Да не говорим за вредните бързи храни от вериги като “Макдоналдс” например.

Ажда Пекан спортува редовно, но това, което прави най-често и най-дълго време, е просто да се разхожда навън на открито. Също така често се подлага на антиейдж процедури из най-прочутите курорти на Швейцария.

Абе, кой като нея?!… Вижте снимките й и сами решете дали визията й ви се нрави, или смятате, че голяма част от ефектът е постигнат с фотошоп. Според нас употребата му е сигурна, но не и единствена.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.