Новини Шоубизнес

Това тя ли е: Тези кадри от младостта на Маргарита Хранова взривиха мрежата! (няма да я познаете – МНОГО СНИМКИ)

Маргарита Хранова е била страшна мацка като млада!

Голямата Маргарита Хранова спокойно може да бъде наречена единствената истинска звезда и ВИП-персона, която тази година прекрачи прага на Вип Брадър. Колкото и останалите да се напъваха да се големеят.

Въпреки безспорните си успехи и обичта на цял един народ, Марги Хранова дори за миг не се изложи с нещо. Тя се държа най-непринудено и човешки от всички като това й донесе място на големия финал.

За жалост певицата остана на второ място, а любима звезда на България стана Тото от СтандаУ. Двамата с Йонислав Йотов обаче показаха огромна близост и Марги искрено се зарадва на победата му. Тя вече отдавна си е извоювала собствените.

Естрадна легенда с близо 40 години стаж, Маргарита Хранова пее, откакто се помни. Толкова велики песни е оставила след себе си, че ги пеят и деца – дори и да не са я виждали на екрана. Те просто знаят песните й.

Разбираемо е всеки човек да се промени след 40 години, Марги се е променила също. Твърдим обаче, че макар и с няколко килограма отгоре, днес тя е същата красавица и чаровна жена, каквато е била и преди.

Тези нейни снимки като млада взривиха мрежата. На тях ще видим Маргарита вероятно с около 20 килограма и отгоре по-слаба. И дори спортна фигура ала аеробик гърл.

Навремето Хранова е минавала за истинска хубавица и маце трепач. Като гледаме стройната й фигура и фини крачета, няма как да не вярваме, че това е истина. А в комбинация с гласовите й данни, просто цена е нямала.

Въпреки това вече толкова години тя е само с един единствен мъж и това е съпругът й Кирил Бойчев. Именно семейството и обичта на любимите хора прави Марги Хранова толкова спокойна, уравновесена и слънчева.

“За разлика от Ритон, Ернестина Шинова, че дори и Йорданка Христова, Маргарита засега е единствената, която излезе само с позитиви. А не с негативи от Къщата на Вип Брадър”, коментират потребители в социалната мрежа.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.