Новини Свят

Тенисът ли му я отне: Никол обяви раздялата си с Гришо! (ето точните й думи преди часове + снимки)

Никол Шерцингер и Гришо явно вече не са заедно, жалко!

Голям в тениса, но отново сам в любовта. Очевидно това е съдбата на Гришо, поне към днешна дата. Късно снощи световните медии бяха разтърсени от интервюто на Никол Шерцингер пред списание “Look”.

В него смуглата красавица на практика обяви раздялата си с Григор Димитров, с което натъжи милионите им фенове. Шерцингер явно се реши да проговори, защото пресата първа надуши разрива.

Как иначе да се обясни факта, че двамата с Гришо са в Лондон в момента, но никъде и никога не бяха заедно. Породените въпроси получиха своя отговор от певицата, която заяви, че няма да посрещне коледните празници с българина.

“Ще прекарам Коледа със семейството си в новия си дом в Лос Анджелис. Те ще пътуват с мен, за да бъдем заедно. Не искам да съм сама в тези дни. Досега никога не съм била в Лос Анджелис на Коледа. Винаги бях или в Тенеси при сестра си и племенничките ми, или в Хаваи при семейството ми. Наскоро купих къщата си в Лос Анджелис, затова и искам да празнуваме там. Ще им приготвя чудна стая”, сподели Никол Шерцингер.

След което с неприкрита тъга разкри, че в момента няма човек до себе си. “Нямам никого около себе си. Свикнала съм общо взето с това, защото живея сама. Затова и искам да отделя време на семейството ми, единствените хора, които винаги са били и ще бъдат до мен”, каза изпълнителката, предава агенция Блиц.

Гришо все още не е коментирал нищо относно отношенията си с 39-годишната изкусителка. Тепърва трябва да проявим търпение и да изчакаме и неговата гледна точка. Почитателите му тайно се надяват двамата да са още заедно или поне да се съберат отново.

“Истината е, че Григор е страшно натоварен в момента. Той не спира да играе, да мачка и побеждава. Всичко това, всички тези победи и триумф на корта обаче, изискват своите жертви. Няма как да си едновременно първенец в тениса и да се радваш на идилия и хармония в личния живот. Той е още млад, така че спортът му е основният приоритет. Жени много”, коментират близки до обкръжението на Гришо.

Интервюто на Никол пред списанието
loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.