Новини Свят

Тенисът ли му я отне: Никол обяви раздялата си с Гришо! (ето точните й думи преди часове + снимки)

Никол Шерцингер и Гришо явно вече не са заедно, жалко!

Голям в тениса, но отново сам в любовта. Очевидно това е съдбата на Гришо, поне към днешна дата. Късно снощи световните медии бяха разтърсени от интервюто на Никол Шерцингер пред списание “Look”.

В него смуглата красавица на практика обяви раздялата си с Григор Димитров, с което натъжи милионите им фенове. Шерцингер явно се реши да проговори, защото пресата първа надуши разрива.

Как иначе да се обясни факта, че двамата с Гришо са в Лондон в момента, но никъде и никога не бяха заедно. Породените въпроси получиха своя отговор от певицата, която заяви, че няма да посрещне коледните празници с българина.

“Ще прекарам Коледа със семейството си в новия си дом в Лос Анджелис. Те ще пътуват с мен, за да бъдем заедно. Не искам да съм сама в тези дни. Досега никога не съм била в Лос Анджелис на Коледа. Винаги бях или в Тенеси при сестра си и племенничките ми, или в Хаваи при семейството ми. Наскоро купих къщата си в Лос Анджелис, затова и искам да празнуваме там. Ще им приготвя чудна стая”, сподели Никол Шерцингер.

След което с неприкрита тъга разкри, че в момента няма човек до себе си. “Нямам никого около себе си. Свикнала съм общо взето с това, защото живея сама. Затова и искам да отделя време на семейството ми, единствените хора, които винаги са били и ще бъдат до мен”, каза изпълнителката, предава агенция Блиц.

Гришо все още не е коментирал нищо относно отношенията си с 39-годишната изкусителка. Тепърва трябва да проявим търпение и да изчакаме и неговата гледна точка. Почитателите му тайно се надяват двамата да са още заедно или поне да се съберат отново.

“Истината е, че Григор е страшно натоварен в момента. Той не спира да играе, да мачка и побеждава. Всичко това, всички тези победи и триумф на корта обаче, изискват своите жертви. Няма как да си едновременно първенец в тениса и да се радваш на идилия и хармония в личния живот. Той е още млад, така че спортът му е основният приоритет. Жени много”, коментират близки до обкръжението на Гришо.

Интервюто на Никол пред списанието
No votes yet.
Please wait...
loading...
'); break case window.screen.width < 600: document.write(''); break default: document.write(''); break } } else { document.write(''); }

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар