Жълто Новини Свят

Студен душ за Гришо: Лъжата на Никол Шерцингер лъсна! (Виж истинската й възраст)

Никол Шерцингер е измамила всички и е по-стара, отколкото твърди!

Досега се считаше, че връзката на Григор Димитров с Никол Шерцингер е повече от шокираща заради високата разлика във възрастта им. Оказва се обаче, че шокът е още по-голям.

Всъщност певицата е скрила няколко годинки от егн-то си, когато е стартирала кариерата си в The Pussycat Dolls. Групата започва своя живот през 2003 г. и тогава Никол се е изкарала 25-годишна.

Пръв за лъжата й проговори Луис Уолш, с когото Никол Шерцингер работи в британския X Factor. Той заяви пред всички, че никой не знае на колко години е реално певицата.

Прокраднаха се слухове, че Уолш е видял нейни документи, които е представила, за да започне работа в шоуто. Той обаче отказа да поясни на колко години е всъщност Никол, като само обяви, че тя е на повече от това, на което се изкарва.

В американската преса обаче вече се въртят цифри с възрастта на Шерцингер. Най-често срещаната е 41.

Според повечето източници, мулатката е скрила преди време 2 години от своята възраст. Това се е случило по време на кастинг за музикална компания, където е кандидатствала.

Никол Шерцингер е от Хавайте, където възрастта често е порок. Може би затова е решила да се прави на по-млада, отколкото е.

Към днешна дата певицата надали се притеснява от реалните се години, но вече е късно да ги поправи. Затова в момента се води на 39.

Не се знае дали Григор Димитров е наясно с малката тайна на своята възлюбена, но едва ли. Все пак двамата и без това имат огромна разлика във възрастта и надали Никол ще иска да го стресира още повече.

Укриването на реалните години е често срещана практика в шоубизнеса. Дори за нашата Лили Иванова се говори, че е прикрила 2 годинки от възрастта си.

В тези среди се котират по-младите и е логично всеки да иска да се изкара възможно най-млад. Затова постъпката на Никол донякъде е обяснима.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.