Горещо Новини

Скандал: Потресаващи разкрития за връзката на Плевнелиев и Деси Банова!

Деси Банова и Росен Плевнелиев не са заедно от скоро!

Вчера родните медии избухнаха с топ новината на годината. А именно зародилата се любов между президента Росен Плевнелиев и синоптичката Деси Банова. Първи за това съобщи вестник “168 часа” като се позова на достоверни източници.

Съседи, продавачи в магазини и още куп хора са очевидци на това как двамата живеят заедно, пазаруват и се държат като напълно нормално семейство. Всичко това щеше да е ок, ако не лъсна истината. А именно – Плевнелиев и Банова не са се събрали след раздялата с половинките си, когато вече са били свободни.

Напротив – оказа се, че 37-годишната синоптичка вече е мачкала чаршафите с президента, когато съпругът й Ивайло научил за изневярата. И, както се казва, ги хванал по “бели гащи”, разкриват отлично запознати пред “България днес”.

Припомняме, че в предаването на Гала неотдавна Банова сама избра да съобщи за развода с мъжа си Ивайло. Заяви, че били разделени от година и половина, но за краха на брака им не бил виновен трети човек. Нямало изневери, нямало предателства. Двамата били в много добри отношения и щели да се грижат, както винаги, за дъщеричката си Йоана.

Разкри се обаче, че в това няма нищо вярно. Защото на практика самият Плевнелиев разбил семейството на Банова. След едно интервю в Китай преди година, взето от Деси, Росен Плевнелиев започнал да я обстрелва с СМС-и и покани за разговори очи в очи.

В началото синоптичката се колебаела, но коя жена би устояла на президент?! Ама моля ви се… “Лично президентът да те търси и да ти прави четки. Айде стига! Да се покаже тази, която няма да литне в небесата и да забрави и съпруг, и детЕ, и котЕ”, коментират източниците.

Плевнелиев бързо завъртял главата на Деси Банова и се започнало. Двамата били интимни няколко месеца, преди Ивайло да научи какво се върши зад гърба му. “Горкият, толкова обичаше жена си и винаги й е бил предан”, жалят го познати.

Припомняме, че Деси Банова и преди си беше палавница. Тя с лекота успя за забърше Димитър Бербатов навремето. И първа се похвали за това в родния ефир.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.