Новини Шоубизнес

Край с Радина: Деян Донков го прави с любовницата си Елена в театъра! (шокиращата им връзка е от лятото – снимки)

Радина Кърджилова се свърши след това, което всички научиха за любимия й Деян Донков!

Как не го е срам?! Деян Донков удари като с нож в сърцето Радина Кърджилова. Тази, която живота си даваше за него, прощаваше му и го дари с най-ценното – малкия им син Христо. Актрисата вярваше с цялото си същество, че семейството и любовта им ще бъдат вечни.

Но уви – оказа се, че Деян Донков прави мръсотии с колежка. При това 20 години по-млада от него и при това в театъра. Младата студентка се казва Елена Петрова – адашка на известната си колежка. Остават й още няколко месеца до пълното й завършване в НАТФИЗ.

С Деян Донков си партнират в новия спектакъл “Калигула”, поставен от Диана Добрева в Народния театър. Именно по време на репетициите за представлението, половинката на Радина Кърджилова започнал бурната афера с младата Елена.

Страстите им са толкова силни, че вече дузина пъти колегите им ги хващат да правят любов директно в гримьорните на театъра. “Срамно е, защото знаем какво прави Радина за него. Как му даде сърце да й причини това?! Влизат с Елена в гримьорната, заключват се там за няколко часа. А после излизат задъхани, потни и влизат директно в банята”, разкриват потресени източници пред вестник “Уикенд”.

Както е ясно нищо скрито не остава. Кърджилова научила чудовищната новина от свои колеги. А обясненията на Деян Донков, че това са лъжи и измислици на завистливи познати, не я успокоили. Актрисата отлично познава мъжа си. Надяваше се обаче, че след раждането на детето, той ще се промени. Дали?!…

На снимките долу виждате кадри от спектакъла “Калигула” с Деян. Там играе и младата Елена Петрова. Показваме само тези няколко кадъра от чувство за приличие. Ако разровите в интернет обаче ще попаднете и на още много.

От които ясно ще видите как се подвизават младите актриси на сцената по време на представлението и защо ангелите на Донков не са издържали. Кадрите не са за подрастващи, затова и не ги поставихме тук.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.