Честитоооооооо! Годежът на Деян Донков и Радина Кърджилова разтърси светските среди! (Всичко за бъдещата сватба)

https://goreshto.net/novini/chestitoooooooo-godezhat-na-deyan-donkov-i-radina-kardzhilova-raztarsi-svetskite-sredi-vsichko-za-badeshtata-svatba/50060 Goreshto.net
Честитоооооооо! Годежът на Деян Донков и Радина Кърджилова разтърси светските среди! (Всичко за бъдещата сватба)

Деян Донков и Радина Кърджилова се наслаждават на любовта си все повече!

Актьорите Деян Донков и Радина Кърджилова отдавна са семейство, но това вече ще стане и напълно законно. Двамата сключиха годеж преди няколко дни и планират сватба. Според източници, представящи се за техни приятели, актьорът е предложил брак на своята половинка край морето. Въпреки че лятото свърши, двамата продължавали да ходят по морските курорти в почивните дни и да се наслаждават на красотата там. Пръстенът, който Ради е получила, бил изключително скъп. Бащата на сина й събирал пари не само с месеци, но и с години, за да й осигури най-красивото годежно бижу. Деян Донков и Радина Кърджилова са заедно от поне 6 години, но едва наскоро се сдобиха с дете. Роди им се син, което ги подтиква да мислят и за момиченце. "Искаме момиче и работим по въпроса, но в момента приоритет е сватбата." - споделя бъдещата булка. Именно тя е натиснала Деян да й предложи брак. Той има един развод и по принцип не изгарял от желание да се жени отново, но половинката му го заставила. Сватбата им ще бъде на морето, защото там обичат да прекарват всяка свободна минута. Това по всяка вероятност значи, че ще се състои лятото. Догодина двамата ще бъдат вече съпруг и съпруга. Тържеството се очаква да бъде много скромно. Деян и Радина няма да вдигат голям шум около венчавката си, тъй като и самите те не са такива хора. "Ще сме само най-близките, ще се почерпим и това е. Вече не сме на възраст за пищна сватба, важното е да се венчаем." - споделя бъдещият младоженец. Той може и да не е на много млада възраст, тъй като прехвърли 40-те, но жена му е значително по-млада. Тя е само на 31 г. и туко-виж жадува за идеалната сватба. Честито на бъдещите младоженци! Нека живеят във вечно щастие!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.