Ани Цолова: Прави се на 2 седмици по 3 дни! Всеки път 2 кг си отиват завинаги (разкри лятната си диета с неоспорим ефект)

https://goreshto.net/novini/ani-colova-pravi-se-na-2-sedmici-po-3-dni-vseki-pat-2-kg-si-otivat-zavinagi-razkri-lyatnata-si-dieta-s-neosporim-efekt/49849 Goreshto.net
Ани Цолова: Прави се на 2 седмици по 3 дни! Всеки път 2 кг си отиват завинаги (разкри лятната си диета с неоспорим ефект)

Ани Цолова от години е в супер форма, но винаги разнообразява режима си!

Водещата на сутрешния блок по Нова телевизия Ани Цолова в момента изглежда стройна и със супер мерки. Почти като девойка. Не са малко зрителите обаче, които си я спомнят отлично в зората на кариерата й. Тогава тя се изявяваше в конкурентната телевизия Би Ти Ви и водеше първо новинарските емисии на обед. Тогава Ани Цолова беше откровено закръглена и изглеждаше доста по-възрастна от сега. Години наред вече Цолова не спира да се грижи за фигурата си като се стреми да има и повече движение всеки ден. За този период тя изпробва различни диети, повечето от които бяха ефективни. Важното при нея е, че никога не се придържа към една и съща диета за повече от няколко месеца. Защото отлично знае, че така се стига до кошмарния йо-йо ефект, а и не е здравословно за организма. Режимите на Ани Цолова са съобразени и със сезоните, както и с продуктите, които се продават на пазара. Днес водещата взриви всички с лятната си диета, която има неоспорим ефект. Прави се на всеки две седмици по три дни, в които се свалят два килограма. Но не временно, а за постоянно. Трите дни си имат точно меню, което е едно и също. След това човек се връща към първоначалното си хранене, разбира се като се стреми да избягва откровено вредните и калорични ястия. И така. При диетата на Ани Цолова се храним с посоченото тук. Всяка сутрин за закуска се пие кафе или чай, подсладени с мед. Приема се една нектарина или праскова, както и кофичка с кисело мляко. Втората закуска преди обяда е равна на десет броя сурови бадеми. Обядът се състои от пилешко месо на фурна или скара и пак една праскова или нектарина. Следобедната закуска е чаша кисело мляко. Вечерята се състои от две сварени яйца, една праскова или нектарина и пак чаша кисело мляко. Това се повтаря през трите дни и хубавото е, че човек рядко остава гладен. Да, порциите са малки, но пък при всяко отслабване това е изключително важно. И ако съдим по фигурата на Ани Цолова, то диетата наистина е безотказна.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.