Райна откачи: Вкара си убийствен автогол пред всички!

https://goreshto.net/novini/rayna-otkachi-vkara-si-ubiystven-avtogol-pred-vsichki/49451 Goreshto.net
Райна откачи: Вкара си убийствен автогол пред всички!

Райна, или Пилето, както я наричат, вече изобщо не е добре с нервите!

Поп фолк дивата Райна тотално откачи. Певицата с прякор Пилето сама си вкара автогол и стана за смях на недоброжелателите си като изнесе дълга и напълно ненужна тирада в страницата си във Фейсбук.

Очевидно Райна, която винаги претендира, че клюките за нея не я интересуват, лъже и то жестоко. Тъй като повод за тирадата й стана точно един такъв жълт слух, който тя със зъби и нокти се захвана да оборва. Медия бе публикувала "новината", че Райна спира да пее. А тя се хвана за това, сякаш е смисъл на живота й и само направи излишна реклама на враговете си.

[caption id="attachment_5231" align="alignright" width="300"]Райна Райна можеше да остане над нещата, но уви - изтрещя и се изложи[/caption]

Надълго и нашироко Райна започна да се обяснява като ученичка, че не спира да работи и вече имала 14 песни по фолклорния си проект, които щяла и да заснеме на видеоклипове. Певицата гневно разясняваше на потребителите и феновете си, че колежките й "бият тъпана" с всяка своя стъпка, а тя нямала нужда от непрестанен ПР.

Върхът на сладоледа обаче бе изказването на Райна, че зад нея не стои някой медийно интересен персонаж, който да я "подпира" и подбутва непрестанно и затова й се налагало да се справя с всичко сама.

"Е, ето на - показа си болката. Какво сега?! Яд ли я е Райна, че колежките й имат стабилни мъже до себе си, които ги подкрепят, а на нея Константин през цялото време й слагаше рога?! Андреа например има стабилна връзка с Кубрат Пулев, Галена и Галин са повече от щастливи и то години наред, Преслава и Бирмата са влюбени, а Емилия и Коко Динев са здраво семейство. Какво лошо има в това и защо вместо да си намери най-сетне мъж, Райна се излага да плюе конкурентките си", пишат възмутени читатели по форумите в нета.

Де факто Райна сама си вкара автогола и сама провокира нелицеприятните коментари по свой адрес. Вместо да си замълчи и да си гледа живота, както правят тези, които наистина са над нещата, тя сглупи, категорични са потребители.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.