Шок! Мира ошамари Златка Димитрова?! /СНИМКИ/

https://goreshto.net/novini/shok-mira-oshamari-zlatka-dimitrova-snimki/49226 Goreshto.net
Шок! Мира ошамари Златка Димитрова?! /СНИМКИ/

Миро ли направи огромната синина върху лицето на Златка Димитрова?!

Близките и почитателите на Златка Димитрова изпаднаха в потрес при вида на лицето й тези дни. Златка се появи в общественото пространство с огромна синина върху лицето си, която и тоновете грим не успяха да прикрият съвсем.

Плеймейтката още не е дала никакво обяснение за случилото се, но злите езици и клюкарите из столичния хайлайф веднага побързаха да пуснат мълвата, че Златка Димитрова е била поступана "леко" и то от приятеля си Миро, когото обожава.

[caption id="attachment_3434" align="alignright" width="300"]В криза ли е любовта на Златка Димитрова и Миро? В криза ли е любовта на Златка Димитрова и Миро?[/caption]

Източници довериха, че вероятната причина за беса на Миро е факта, че Златка Димитрова се срещнала със законната му съпруга зад гърба му, което разстроило сина на Миро. Дали това е така обаче, знаят само Златка Димитрова и половинката й. Останалите можем само да гадаем.

Дано пък Златка Димитрова в крайна сметка изобщо да не е била бита, а синината по страната й да е дело на ултра некадърен гримьор, което на практика си е малко вероятно. Тъй като красавицата със сигурност вече си е избрала специалистите, които поддържат външния й вид и не би заложила на некадърник, пише Хотарена.нет.

[caption id="attachment_3435" align="aligncenter" width="300"]Синината на Златка Синината на Златка[/caption]

Каквато и да е истината, надяваме се скоро Златка Димитрова да се появи отново с чисто и бяло лице, а любовта й с Миро да продължи да бъде толкова безоблачна и искрена, колкото досега. Макар че той кой знае зощо още не се развежда официално със съпругата си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.