Днес излиза истината за Лео и Златка

https://goreshto.net/novini/dnes-izliza-istinata-za-leo-i-zlatka/49124 Goreshto.net
Днес излиза истината за Лео и Златка

Довечера Лео ще направи признанието си

Тази вечер в "Горещо" наистина ще е горещо, защото Лео ще направи своята защита от нападките на Златка Димитрова, съобщава Kliuki.bg. Италианецът бе обвинен от плеймейтката, че е дал само напразни обещания на болния Боби, за когото тя участва в "Биг Брадър Ол Старс", който и спечели. Злати обяви в ефира на същото предаване преди седмици, че Лео Бианки въобще не се е свързал с Боби и намекна, че надали ще има някаква помощ от страна на рапъра.

[caption id="attachment_2616" align="alignright" width="300"]Bianchi-Dimitrova Тази вечер Лео може да си го върне на Златка Димитрова[/caption]

Лео веднага е реагирал на думите на Димитрова. Венета Райкова вече оповести във Facebook, че ще има защита на Бианки в "Горещо". Той сам е позвънил на тв водещата и се е самопредложил да вземе участие в следващия брой на предаването, за да каже със сигурност дали е дал пари за Боби и каква е сумата.

Зрителите обаче очакват и нещо друго. Ако Лео знае подробности за Боби, то той би трябвало да е наясно дали самата Златка наистина е участвала в благотворителната инициатива, заради която всъщност победи в риалити шоуто. Италианецът обяви веднага след финала, че ще се включи в подкрепата за Боби. Дали обаче и Злати го е направила или всичко е било номер за стигане до върха на Биг Брадър, се питат мнозина от почитателите на предаването.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.