Бременността на Мария Илиева взриви България! Певицата ражда за първи път на 40 г.

https://goreshto.net/novini/bremennostta-na-mariya-ilieva-vzrivi-balgariya-pevicata-razhda-za-parvi-pat-na-40-g/50048 Goreshto.net
Бременността на Мария Илиева взриви България! Певицата ражда за първи път на 40 г.

Мария Илиева ще роди своето първо дете на 40-годишната възраст!

Певицата Мария Илиева най-накрая ще стане майка, пише HotArena.net. Поп дивата е заченала от своя любим Георги Михайлов. Двамата са заедно едва от половин година, но по всичко личи, че това е избраникът на изпълнителката на "Нищо". Той й предложи брак в началото на лятото и на практика ще са женени, когато станат родители. Мария Илиева пък ще бъде 40-годишна, когато се омъжи и роди. Тя ще отпразнува четвъртия си юбилей след по-малко от два месеца. Георги е на 26 г., но възрастовата разлика явно не е проблем и за двамата. Той е наследник на много богат род, което прави ситуацията за певицата още по-приятна. Мария отдавна иска да стане майка, тъй като вече е на такава възраст. Дълги години тя се опитваше да намери идеалния баща на своето дете и сега сякаш най-после е успяла. Младокът Атанас Колев беше един от кандидатите, но връзката им пропадна заради възрастта му. Тук вече разликата беше фрапантна, тъй като Илиева е била на 19 г., когато Наско се е родил. Както често става, и в случая на Мария и Георги запознанството им е дошло при участие на певицата. Жоро е бил сред публиката й я харесал. Тъй като е заможен и семейството му е влиятелено, е успял да си уреди лична среща с Мария Илиева. Тя го харесала от пръв поглед и романът им започнал. В момента са сгодени, като поп дивата крие годежния си пръстен пред медиите. На участия нарочно го сваля, тъй като не иска да се шуми около личния й свят. Бременността й обаче не успя да остане скрита, понеже певицата пълнее упорито, а това не е присъщо за нея. Вече на няколко пъти свидетели твърдят, че са я видели на участие с доста заоблено коремче, присъщо за една бъдеща майка.      

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.