България Новини

Нова стихосбирка от Павел Матеев: “Отново те сънувах” покори всички влюбени!

Павел Матеев с нови стихове за любовта, които вълнуват и завладяват романтичните души!

Павел Матеев отново прикова вниманието на аудиторията със своите стихове. На бял свят се появи втората му стихосбирка, която носи името “Отново те сънувах”.

Тя е посветена изцяло на любовта. Затова е добър начин на всички влюбени да намерят път към сърцето на любимия си човек.

Стиховете в книгата са написани в периода 2016-2017 г. Само за една година авторът е оставил изключително богато наследство за хората, интересуващи се от поезия и от любов като цяло.

Цялата техническа работа по книгата е дело на Издателство “Фабер”, Велико Търново. В това число влизат предпечатна подготовка, печат, дизайн на корицата и разпространение.

Стихосбирката “Отново те сънувах” вече е на пазара. Може да бъде открита в книжарница “Хеликон”, както и да бъде поръчана онлайн.

За онлайн поръчките можете да използвате два варианта. Единият е тук – Книжарница Хеликон. А другият е тук – Книжарница Books.bg.

Павел Матеев е сред новите автори на нашето време. С творчеството си успява да докосне много хора, особено тези с по-нежна душа.

Първата му стихосбирка се появи на бял свят през ноември 2016 г. Тя носи името “Облачна душа” и потвърждава тезата за хората, интересуващи се от този тип творчество.

“Отново те сънувах” е нова порция любов и романтика в едно. Затова ви съветваме да прочетете всичките 45 стихотворения в книгата. Те със сигурност ще оставят много приятен привкус в душата ви.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.