Мария полудя от завист: Мъжът на Енджи Касабие й бръкна в здравето! (СНИМКИ)

0

Съпругът на Енджи Касабие се оказа мъж – мечта!

Диетоложката Енджи Касабие си е уредила живота. Тя разполага със слава, сериозен бизнес, страхотно тяло и перфектен мъж.

Последното става ясно от снимките на Рабих Ел Зейн. Съпругът на красивата ливанка, който също е от Ливан и дори е носител на титлата Мистър Ливан 2015.

С Енджи Касабие са женени от няколко години и идеално си пасват във всяко отношение. И двамата са маниаци на тема здравословен начин на живот, което се вижда по визията им.

Един от най-завистливите погледи към Енджи в къщата на “ВИП Брадър” е на Мария. Певицата още отначало показа, че няма намерение да дружи с диетоложката и за това си има причина.

Според слуховете, Мара Отварачката отдавна недолюбвала ливанката точно от завист, че втората има всичко, което тя е искала. Фолк дивата познавала лично мъжа на Енджи Касабие и изпадала в ужас, че никога не е била с такъв партньор.

Както е известно, Християн Гущеров е доста закръглен и тялото му не е нещо уникално, напротив. Той не си пада по здравословния живот, а яде и пие на поразия.

Митко Андонов, първият съпруг на Мария, също не е перфектен външно. Освен това никога не е бил кавалер.

Точно на обратния полюс е Рабих. Той бил много романтична натура и постоянно правел изненади на Енджи. Тялото му пък е здраво като стомана.

На всичкото отгоре ливанецът е наследник на цяло състояние. Неговият род е пълен с милиони, част от които Касабие харчи.

Затова диетоложката не е приела особено тежко провала на бизнеса си преди 3 години. Тогава той й е бил взет с измама от съдружника й, но тя така и не се обърнала към съда, а все още се надява Господ да го накаже.

Единственото, което липсва в идилията между Енджи и Рабих са децата. Преди месеци те изгубиха две близначета, които починаха в шестия месец от бременността на диетоложката. Това е и най-голямата трагедия в живота на двамата.

Вижте съпруга на Енджи Касабие и преценете сами има ли за какво да й завиждат!

 

Рабих Ел Зейн

Мъжът на Енджи Касабие

Енджи Касабие мъж

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.