Скандал: Зверски гаф на екипа на Вип Брадър издаде кой ще влезе и кой ще напусне! (шокиращи снимки, след които паднаха глави)

https://goreshto.net/novini/skandal-zverski-gaf-na-ekipa-na-vip-bradar-izdade-koy-shte-vleze-i-koy-shte-napusne-shokirashti-snimki-sled-koito-padnaha-glavi/50018 Goreshto.net
Скандал: Зверски гаф на екипа на Вип Брадър издаде кой ще влезе и кой ще напусне! (шокиращи снимки, след които паднаха глави)

Екипът на Вип Брадър 2017 сътвори нечуван до момента гаф!

Невиждан и нечуван до момента гаф сътвориха хора от екипа на Вип Брадър 2017. След който първите глави вече хвръкнаха, разкриха скандално източници от кухнята на медията. Всичко се разигра само за броени минути вчера, преди да започнат поредните за сезона номинации в Къщата. На страницата на Биг Брадър в социалната мрежа Фейсбук беше публикувана снимка с всички съквартиранти. Под нея се призоваваше зрителите да гласуват и сами да определят дали номинациите да останат скрити за съквартирантите, или да протекат пред очите им. Дотук добре, само дето въпросната обща снимка сащиса по-наблюдателните.

На нея не присъстваше писателката Ваня Щерева, а мястото й бе заето от непознато до момента лице - това на моделката Атина Иванова. За която отдавна се писа, че ще влезе във формата, съобщава сайтът Сикрет.бг.

За мнозина Атина Иванова е напълно непознато лице. Тя се появи само веднъж в пресата като уж двойничка на певицата Гери-Никол. Също като варненското чудо, Атина е от морската ни столица. Но с какво се занимава и къде се изявява, засега поне остава мистерия. По-любопитното обаче е, че броени минути след появата на грешната снимка, от екипа на Вип Брадър 2017 коригираха грешката си. И поставиха фотоса с лицето на Ваня Щерева. Пита се обаче защо точно Ваня липсва от картинката като тя дори не беше сред номинираните в Къщата снощи. Ако форматът не е нагласен, както се скъсват да тръбят продуценти и прочие, то какъв е този "фокус" с изчезването и появата на Атина?! Според източниците този колосален гаф не е останал ненаказан и първите глави от екипа на Брадъра вече са изхвърчали на улицата. Ръководството на формата е повече от бясно и е интересно как ще се опитат да прикрият резила, който сами си причиниха. Прелюбопитно е и какво ще стане с Ваня Щерева и дали престоят на всички съквартиранти в Къщата на Вип Брадър 2017 не е предварително уговорен. А пък вие си гласувайте!...

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.