Шоубизнес

Изневерите на Емануела

Емануела влезе в полезрението на общественото внимание с участието си в новото риалити-шоу „Къртицата”. Тя е отменила всичките си участия и по регламент в продължение на 12 седмици ще живее заедно с “випове” и “простосмъртни”, разбира се – ако не бъде номинирана и изгонена още от самото начало.

Певицата говори открито за изневерите си към сегашната си половинка Никола Стоянов. На 3 януари тази година тя се омъжи за него след поредица от раздели и събирания.

“Всеки от нас имаше нужда от време, за да разбере, че другият значи много за него. Преди да се съберем окончателно, сме се виждали с други хора, което не е похвално нито за единия, нито за другия. От тези неща и на двамата ни беше гадно. Но всичко това е зад гърба ни – с Никола си имаме пълно доверие.”, каза Емануела.

Певицата говори и за пластичните операции.

“Стига с тези пластични операции, бе хора! Дайте да говорим за по-смислени неща – за това какви проекти ми предстоят в музикален аспект и така нататък. За да се спре със спекулациите, ще кажа следното – излишни пари за глупости не давам!”, каза тя.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.