Ново разкритие обръща хода на делото: Богаташ замесен в убийството на 11-годишната Никол! (подробности + снимки)

https://goreshto.net/novini/novo-razkritie-obrashta-hoda-na-deloto-bogatash-zamesen-v-ubiystvoto-na-11-godishnata-nikol-podrobnosti-snimki/49992 Goreshto.net
Ново разкритие обръща хода на делото: Богаташ замесен в убийството на 11-годишната Никол! (подробности + снимки)

Убийството на 11-годишната Никол разтърси цяла България!

Че България не е спокойно място за живеене, за жалост е ясно отдавна. Жестокото убийство на едва 11-годишната Никол Йончева от Бургас обаче парализира страната. Хората са в ужас от това, което се случва с нас, щом едно дете може да бъде зверски ликвидирано посред бял ден. Както знаем, за престъплението е задържан 15-годишният Иван. С когото Никол Йончева се запознала в социалната мрежа Фейсбук. Във фаталния ден двамата се уговорили да се срещнат, за да отидат да пушат наргиле. Именно скандал покрай тази уговорка станал причина Иван да извади нож и да убие Никол в асансьора на жилищен блок 108 в квартал "Меден рудник". Или поне така се твърдеше доскоро. Много от фактите обаче останаха неясни или будеха съмнение. Още откакто е арестуван, Иван не говори. Единственото, което промълви на няколко пъти е, че не той е отговорен за жестокото дело. Близки до него пък са категорични, че той не може да убие и муха, защото е кротък и... дори слабоумен. Тези дни се появиха нови разкрития, свързващи богаташки син с трагедията с Никол Йончева. При това въпросният живеел в същия блок и в същия вход, където е станало местопрестъплението. "Това момче, чиито баща е видна клечка и голям богаташ, със сигурност е бил един от "очевидците" и "свидетелите" на престъплението. И е наговорил на полицията така удобните нему неща. Натопиха малоумния Иван и най-вероятно точно той ще бъде осъден. Но внимавайте и си пазете децата, защото в тая държава това не е първият и няма да е последният подобен случай", алармират източници от морския град, пише сайтът "Ретро". Както вече се разбра, малката Никол Йончева е била особено активна в социалната мрежа. Имала е няколко профила и хиляди приятели. Още остава загърнато в мистерия с кого се е срещало момичето и с кого е контактувало. Родителите й са почернени и искат само справедливост. Дали обаче такава ще има и Иван ли е истинският престъпник,... дано истината наистина да излезе наяве.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.