Влади Въргала: Разведох се със Силвето, имам нова жена! (виж коя е тя, всичко за края на брака му + СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/vladi-vargala-razvedoh-se-sas-silveto-imam-nova-zhena-vizh-koya-e-tya-vsichko-za-kraya-na-braka-mu-snimki/49988 Goreshto.net
Влади Въргала: Разведох се със Силвето, имам нова жена! (виж коя е тя, всичко за края на брака му + СНИМКИ)

Влади Въргала шокира всички с новината за развода си!

Актьорът и режисьор Влади Въргала хвърли страшна бомба в предаването на Гала днес. Той беше гост в първото за сезона "На кафе", където разкри неочакваната и шокираща за мнозина новина, че се е развел. След цели 30 години брак със съпругата си Силвия. "Попитах Силвето дали да го разкрием в ефир и тя се съгласи. Така че говоря от името и на двамата. От доста време ние не сме заедно, преминахме през много неща, но сега сме добре. Днес вече се разбираме чудесно, щастливи сме и отношенията ни са повече от хармонични", заяви Влади Въргала. Владислав Карамфилов, както е истинското му име, сюрпризира и с втора изненада. А именно, че до него вече има друг човек. Оказа се, че той е сериозно обвързан с младата актриса Тезджан Ферад-Джани. Двамата се срещнали по време на един кастинг и веднага си допаднали. Връзката им обаче не стартирала бързо, а всичко се случило в процеса на общата им работа. "Джани тогава също беше в края на брака си, така че аз нищо не съм развалял или разбил, както обичат да пишат по медиите. Тя беше омъжена за сценариста Николай Колев и двамата имат син. Към днешна дата спокойно мога да кажа, че Джани е моята сродна душа, все едно съм я познавал от минали животи", хвали се Влади Въргала. При Гала Вългала пристигна с оперирано рамо, което наранил още преди години, по време на снимките на "Шменти капели". Едва сега обаче се решил на операция, след като болките му станали нетърпими. Мнозина се съмняват в историята за "прекрасните" отношения между Влади и бившата му жена Силвия. И то, защото тя години наред трябваше да търпи безпаричието в дома им, съчетано с алкохолните проблеми на актьора. Припомняме, че за един от последните си филми Въргала ипотекирал дори жилището на семейството си и пръснал всичките си спестявания в снимките. Само Силвето си знае какво е преживяла тогава и как са се справяли с децата им.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.