Уникум: Ето защо Иван и Андрей изритаха Николета от “Папараци”! (наистина ли е била способна на подобно нещо – истината шокира)

0

Николета Лозанова вече не е част от предаването “Папараци”, но каква е истинската причина?!

След края на миналия сезон на “Папараци” водещата Николета Лозанова побърза да предупреди хейтърите си да не се радват. И да не се надяват, че някога предаването или тя ще паднат от екран.

Е, този път не позна. Действително “Папараци” остава в ефира на Би Ти Ви, но Николета не съществува за него. Иван Христов и Андрей Арнаудов й духнаха под опашката почти в последния момент. След като преди това са водили преговори с тази, която искат за нова водеща и единствено лице на предаването си.

Както знаем, това е не друга, а Венета Райкова. Бившата водеща на култовото “Горещо” и още редица предавания след него, със сигурност е единствената, която знае как да вдигне спаднали рейтинг на “Папараци”.

Венета поема щафетата и ще я видим на екран само след броени дни. Докато Николета Лозанова се чуди и мае какво да измисли, че отново да се покаже по… телевизорУ.

Говори се, че плеймейтката светкавично е приела покана за участие във Вип Брадър, но истината ще видим в деня на старта на формата 11 септември.

По-любопитното в случая е защо Иван и Андрей така категорично решиха да прекратят отношенията си с нея. Разкритието е наистина шокиращо, съобщава агенция ПИК. А именно – Лозанова била получила същото, което самата тя е причинила на Венета Райкова години по-рано.

Близки до плеймейтката източници разказаха, че НиЛо е направила черна магия на Венета при известен пловдивски ходжа. Магията целяла да посегне не върху здравето, а върху професионалната реализация на Райкова. Която винаги е била трън в очите на Николета.

А и как не, след като с конкурент като блондинката, пловдивската силиконка нямаше да може да изпъкне и след 100 години. Е, днес обаче всичко се върнало по местата си.

“Венета ясно разбра, че има магия за провал и дори го призна в свои интервюта. Каза само, че магията е направена от нейна колежка. Но коя повече от Николета я мразеше и й завиждаше. Няма Генка Шикерова да я кълне, нали?! Черните и лоши помисли обаче винаги се връщат при този, който ги е изрекъл”, коментират запознати.

И са повече от сигурни, че магията се е върнала обратно при тази, която е платила за нея. “Сега Николета е натирената, а Венета сяда заслужено на мястото й”, твърдят източниците.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.