Уникум: Ето защо Иван и Андрей изритаха Николета от "Папараци"! (наистина ли е била способна на подобно нещо - истината шокира)

https://goreshto.net/novini/unikum-eto-zashto-ivan-i-andrey-izritaha-nikoleta-ot-paparaci-naistina-li-e-bila-sposobna-na-podobno-neshto-istinata-shokira/49977 Goreshto.net
Уникум: Ето защо Иван и Андрей изритаха Николета от "Папараци"! (наистина ли е била способна на подобно нещо - истината шокира)

Николета Лозанова вече не е част от предаването "Папараци", но каква е истинската причина?!

След края на миналия сезон на "Папараци" водещата Николета Лозанова побърза да предупреди хейтърите си да не се радват. И да не се надяват, че някога предаването или тя ще паднат от екран. Е, този път не позна. Действително "Папараци" остава в ефира на Би Ти Ви, но Николета не съществува за него. Иван Христов и Андрей Арнаудов й духнаха под опашката почти в последния момент. След като преди това са водили преговори с тази, която искат за нова водеща и единствено лице на предаването си. Както знаем, това е не друга, а Венета Райкова. Бившата водеща на култовото "Горещо" и още редица предавания след него, със сигурност е единствената, която знае как да вдигне спаднали рейтинг на "Папараци". Венета поема щафетата и ще я видим на екран само след броени дни. Докато Николета Лозанова се чуди и мае какво да измисли, че отново да се покаже по... телевизорУ. Говори се, че плеймейтката светкавично е приела покана за участие във Вип Брадър, но истината ще видим в деня на старта на формата 11 септември.

По-любопитното в случая е защо Иван и Андрей така категорично решиха да прекратят отношенията си с нея. Разкритието е наистина шокиращо, съобщава агенция ПИК. А именно - Лозанова била получила същото, което самата тя е причинила на Венета Райкова години по-рано.

Близки до плеймейтката източници разказаха, че НиЛо е направила черна магия на Венета при известен пловдивски ходжа. Магията целяла да посегне не върху здравето, а върху професионалната реализация на Райкова. Която винаги е била трън в очите на Николета. А и как не, след като с конкурент като блондинката, пловдивската силиконка нямаше да може да изпъкне и след 100 години. Е, днес обаче всичко се върнало по местата си. "Венета ясно разбра, че има магия за провал и дори го призна в свои интервюта. Каза само, че магията е направена от нейна колежка. Но коя повече от Николета я мразеше и й завиждаше. Няма Генка Шикерова да я кълне, нали?! Черните и лоши помисли обаче винаги се връщат при този, който ги е изрекъл", коментират запознати. И са повече от сигурни, че магията се е върнала обратно при тази, която е платила за нея. "Сега Николета е натирената, а Венета сяда заслужено на мястото й", твърдят източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.