Отврат: Гнусни разкрития от снимките на клипа на Сузанита и Андреа! (инфото от кухнята шокира - СНИМКИ/ВИДЕО)

https://goreshto.net/novini/otvrat-gnusni-razkritiya-ot-snimkite-na-klipa-na-suzanita-i-andrea-infoto-ot-kuhnyata-shokira-snimkivideo/49976 Goreshto.net
Отврат: Гнусни разкрития от снимките на клипа на Сузанита и Андреа! (инфото от кухнята шокира - СНИМКИ/ВИДЕО)

Сузанита и Андреа потресоха хиляди с парчето си "Строго забранено"!

"Строго забранено" - така се казва дуетната песен на Сузанита и Андреа. Според мнозина обаче, видели вече видеото и чули текста на парчето, то наистина трябва да бъде строго забранено. За национален ефир, интернет пространство и най-вече за погледите на подрастващите.

Сузанита ни е ясна отдавна. Щерката на Орхан Мурад прави всичко и е готова и на главата си да застане, само и само да бъде забелязана. И да се говорило за нея. Досущ като навремето Джорджано, Сузи Мурад не се вълнува какво ще се говори. Дори и да я плюят, тя си мисли, че дъжд вали.

Показателна обаче е реакцията не само на потребителите, но и на самите участници във видеото. Една от тях е кандидат плеймейтката Деси Фотосесията. Самата тя никога не е блестяла с особен интелект, но в случая смая аудиторията. Защото тя лично поиска да се разграничи от клипа и обяви, че си е тръгнала от снимачната площадка доста преди края на снимките на "Строго забранено". "В началото подкрепих проекта на Андреа и Сузанита. След като видях обаче за какво става дума и чух самата песен, се потресох. И си тръгнах оттам много по-рано от другите. За мен това е един пример какви песни не бива да се правят. Радвам се, че бях разграничена от това видео. Защото нещата не трябва да се случват на всяка цена", заяви Деси Фотосесията. Дори тя, която е свикнала да позира почти без дрехи, се побъркала като видяла какви ги върши 14-годишната Сузанита на снимачната площадка. Как свободно се прави не на голяма, а направо на жрица, че и парадира с това. Деси е възмутена от сцените на разсъблечени жени, които се опипват и натискат пред очите на това дете. Което явно няма нищо против. Не само да гледа това, а и да участва в него - ако й беше позволено, разбира се. Единственото, което е попречило Сузанита да се развихри в целия си "блясък", е възрастта й. И фактът, че този път СЕМ нямаше да позволи видеото изобщо да види бял свят. Иначе, колкото до самата Сузи Мурад, снимките ясно доказват какво е готова да направи и да покаже от себе си. "Насладете" се на тези и други фотоси на ученичката, които говорят повече от каквито и да било думи.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.