Най-после го направиха: Сватбата на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева разтърси обществеността! (ПОДРОБНОСТИ)

https://goreshto.net/novini/nay-posle-go-napraviha-svatbata-na-ivan-laskin-i-aleks-sarchadzhieva-raztarsi-obshtestvenostta-podrobnosti/49971 Goreshto.net
Най-после го направиха: Сватбата на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева разтърси обществеността! (ПОДРОБНОСТИ)

Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева най-накрая се решиха!

Близо десетилетие Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева живеят заедно, но досега не бяха узаконили това свое съжителство. Моментът обаче най-после дойде, и то по доста любопитен начин. Оказва се, че актьорът е намислил романтично предложение за своята любима. То ще дойде в телевизионния ефир, докато той участва във "Фермата 3". От предаването вече обявиха, че ще има сватба или поне предложение по време на риалитито. Тъй като Алекс работи за конкуренцията от "ВИП Брадър", най-вероятно ще се стигне до второто. Очаква се Иван Ласкин да се появи с пръстен в ръка в ефира и да каже заветните думи "Ще се омъжиш ли за мен, Алекс" пред камерата. Разбира се, тя надали ще му отговори в ефира, понеже по същото време ще се подвизава в Нова ТВ, а "Фермата" върви в канала на Би Ти Ви. Ласкин и Сърчаджиева отдавна са семейство. Те имат 7-годишна дъщеря, която е втортата щерка на актьора. Той има едно дете и от предната си сериозна връзка. Всъщност Иван вече веднъж е бил женен и нещата не са завършили добре. Мнозина подозираха, че точно заради това не желае да се жени отново. Явно обаче моментът и за него е настъпил. Той най-после е разбрал, че Александра Сърчаджиева, макар и значително по-млада от него, е любовта на живота му. "Обичам я повече от душата си. Тя е съвършената жена, която ме дари с най-ценното." - споделя Иван Ласкин. Историята помежду им е много романтична. Алекс е влюбена в него от малко момиченце и му казва тогава, че ще се омъжи за него. Той, разбира се, не вярва, но след години предсказанието се сбъдва. То ще се сбъдне напълно тази година, когато актьорът предложи най-после брак на своята изгора, при това пред цяла България. Всички го очакваме с нетърпение, шоуто стартира на 10 септември.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.