Зверски удар върху "ВИП Брадър"! Изгуби най-колоритния си участник по брутален начин

https://goreshto.net/novini/zverski-udar-varhu-vip-bradar-izgubi-nay-koloritniya-si-uchastnik-po-brutalen-nachin/49970 Goreshto.net
Зверски удар върху "ВИП Брадър"! Изгуби най-колоритния си участник по брутален начин

"ВИП Брадър" се оказа с пръст в уста след жесток шамар!

Този сезон на "ВИП Брадър" става все по-скандален още преди дори да е започнал. Вече много звезди биха шута на шоуто, но Нико Тупарев едва ли е очаквал най-колоритният му участник да му забие нож в гърба. Риалити номер едно у нас остана без момичето, за което говори цяла България от месец насам. Сузанита Мурад в крайна сметка няма да влезе в Къщата. Причината обаче е ужасно жестока за всички фенове на "ВИП Брадър". Оказва се, че девойката е предпочела конкуренцията в лицето на "Фермата". Офертата на Иван и Андрей била малко по-висока от тази на Тупарев, а освен това хората в предаването по Би Ти Ви повече допаднали на малката звезда. Както е известно, тази година Гери-Никол ще се подвизава във "Фермата" и се предполага, че това е накарало Сузи да избере този формат. Двете са в обтегнати отношения откакто х-факторката отмъкна гаджето на дъщерята на Орхан Мурад. Сузанита трябваше да влезе във "ВИП Брадър" заедно с майка си, тъй като няма 18 г. Двете с Шенай си бяха договорили личните условия, когато всичко рухна. Предложението от Иван Христов и Андрей Арнаудов е обърнало тотално нещата. Сузанита не е възпитана в селски тип, но в това шоу ще й се наложи да свикне. Припомняме, че Сузи е най-скандалната личност в България през този месец. Тя е само на 14 г., а поведението й е като на 20-годишна. Това възмути мнозина. Именно затова малката певица пръска скандал навсякъде, където отиде. Тя го прави целенасочено и не крие, че й харесва цяла България да говори за нея. Сузанита е набор 2003, но това не й пречи да си показва задните части в клиповете и снимките си. Дали във "Фермата" ще й бъде позволено такова своеволие, предстои да види. Очакват ни вълнуващи моменти с тази девойка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.