Той няма зрение, но лекува на 100% болните: Вдига хора от инвалидни колички! (Още за чудото)

https://goreshto.net/novini/toy-nyama-zrenie-no-lekuva-na-100-bolnite-vdiga-hora-ot-invalidni-kolichki-oshte-za-chudoto/49969 Goreshto.net
Той няма зрение, но лекува на 100% болните: Вдига хора от инвалидни колички! (Още за чудото)

Алиш Шарански работи от над 20 години в областта на алтернативната медицина!

Лечителят Алиш Шарански от с. Черна Места край Якоруда е помогнал на много хора досега. Той се явява спасението на мнозина от мъчките им и за това взима дребни стотичнки. Алиш е загубил зрението си още като младеж и оттогава е посветил живота си да помага на околните. Той лекува всякакви заболявания, свързани с двигателната система. Не са един или два случаите, в които лечителят е избавил хора от патериците, бастуните или дори инвалидните колички. Това се счита за едно от най-големите му постижения през 20-годишната му практика. "Лекувам дископатия, плексит, шипове и много други проблеми. При мен са идвали отчаяни хора, но са си тръгвали благодарни." - разкрива Алиш Шарански. Мнозина виждат у него съдба, подобна на тази на баба Ванга. Тя също не виждаше нищо и помагаше на хората безрезервно. Явно у тези хора има нещо специално. Господ е отнел зрението им, за да обостри други техни сетива, с които помагат на хората. Таксите, които взима Алиш Шарански, не са никак високи. От порядъка на 20 лв., което е наистина малко за това, което прави. Самият той няма против и да не взима пари, но трябва да се издържа от нещо. Тъй като е незрящ, не може да работи друго. Затова използва дарбата си като начин на прехрана. "Трябват ми пари колкото да си платя тока и водата, после да ми останат 5 лв. джоба за храна." - казва лечителят. Той няма жена, нито деца. Родителите му са вече починали. Единственият му останал роднина е брат му, с когото се вижда от време на време. Има и няколко приятели. Животът на Алиш Шарански е доста тежък, но той не се оплаква. През лятото е у дома, защото няма с кого да отиде на море. Въпреки всичките неволи на съдбата, лечителят гледа да е положителен и да помага на околните.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.