Забавно Новини Шоубизнес

Какво не знаем за “Приятели”? Ето кои са добрите и кои лошите от шестимата любимци на зрителите!

“Приятели” остави толкова много сърца разбити след своя край през 2004 г.!

Ако има емблема за комедиен сериал, то това със сигурност е “Приятели”. Този ситком влезе под кожата на толкова много хора, че чак до днес е актуална тема навсякъде.

Изминаха цели 13 години, дълги 13 години от ерата, която остави този хумористичен проект. Мнозина обаче не ще забравят тези 10 сезона, изпълнени със смях и забавления.

Сериалът се снимаше 10 години и за този период актьорите ставаха все по-богати и известни. В един момент са се появили хора в ролята на дявола, които са ги изкушавали.

“Появиха се хора, които ни предлагаха доста изкушаващи неща. Смятаха, че с пари ще успеят да разбият “Приятели”, но не знаеха, че сериалът е много повече от това.” – споделя Дейвид Шуимър, който влезе отлично в ролята на Рос Гелър.

Той не се е поддал на изкушенията, но някои негови колеги са били на косъм от голяма грешка. Според слуховете, това са били актрисите Дженифър Анистън и Кортни Кокс.

Двете са се сприятелили по време на снимките и постепенно са започнали да вярват, че заслужават нещо повече. Тогава са започнали да извиват ръцете на продуцентите.

“Имаше хора, които поискаха космически суми, за да останат в сериала. За щастие, бързо се вразумиха.” – казва Марта Кауфман, която в момента създава нов сериал и в главната роля е Лиса Кудроу, която изигра перфектно Фийби Бюфе.

Трудностите по време на тези 10 години не са били малко. Още в третия сезон се появява наркотичната зависимост на Матю Пери. Той се бори с нея до края на сериала и неслучайно толкова рязко напълнява и отслабва.

Мат Ле Бланк е единственият, когото не засегнахме дотук. Той така и не се замеси в скандал или нещо неприятно по време на проекта.

Малко известен факт е, че за Джоуи Трибиани продуцентите са искали друг актьор, но Мат им е бил натрапен от телевизията. В крайна сметка това се оказва най-правилният избор.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.