България Новини

Тайният брак на Волен Сидеров разтърси България! Политикът се ожени отново

Волен Сидеров за втори път е нахлузил халката!

Най-скандалният ни политик Волен Сидеров действа по план и след като си направи дете, се и ожени. Лидерът на “Атака” откри истинското щастие на стари години и доказа на всички максимата, че късно е по-добре от никога.

Както е известно, белокосият националист има син от младата Деница Гаджева. Двамата се обичат безрезервно и това ги е накарало да отнесат отношенията си на едно друго ниво.

Наскоро излезе информация, че Волен Сидеров е предложил брак на Дени по изключително романтичен начин. Семейството било в Созопол на 30 юли, когато бившият журналист завел жена си и детето си на скъп ресторант с файтон. Там поискал ръката на Деница.

Сватбата трябва да се състои на 24 септември в София. Красавицата вече е избрала сватбената си рокля и очаква с нетърпение този ден.

Достоверни източници от обкръжението на известното семейство обаче разкриват, че Волен и Дени вече са сключили граждански брак. Направили го на морето, когато набързо минали през Гражданското да подпишат.

На 24 септември очевидно ще е тържеството по случай бракосъчетанието. Канени са най-различни известни личности, повечето от които политици и собственици на влиятелни компании.

Волен Сидеров е имал желание да се ожени за майката на сина си по-рано, но разводът му с Капка Георгиева се проточил. Двамата дълго време не можели да изгладят различия във вижданията за общото им имущество.

Личният живот на Волен Сидеров нашумя безкрайно много, след като стана баща за първи път на 60 г. Оттогава медиите следят под лупа какво се случва в дома му.

Преди това лидерът на “Атака” изкара много дълъг брак с Капка, от която така и не се сдоби с дете. От нея имаше само доведен син, когото направи депутат. Днес обаче с Димитър Стоянов са в доста сложни отношения.

По всичко личи, че никога не е късно да откриеш истинското щастие в живота. Волен Сидеров го доказа.

No votes yet.
Please wait...
loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

  1. какво ли не правят парите господи !!!

    No votes yet.
    Please wait...
    Reply

Добавете коментар