България Горещо Новини Шоубизнес

Уникално: Българка се оказа сензацията в “Мисис Европа”! Целият континент ахна по 42-годишната Ива (СНИМКИ)

Ива Гургуриева направи фурор в тазгодишното издание на “Мисис Европа”!

Конкурсът “Мисис Европа” тази година се оказа печеливш за България. Нашата представителка Ива Гургуриева се нареди на уникално престижното второ място в надпреварата, ставайки първа подгласничка на победителката Девиния Балето от Гибралтар.

Това е огромно признание за нашата участничка, както и за цялата ни страна. По този начин България отново напомни на света, че притежава много стойностни жени.

“Мисис Европа” не е конкурс само за красота и визия. Напротив, при него се взимат в предвид много други качества на жените, тъй като става дума за омъжени дами.

Именно това е повлияло доста при класирането на Ива Гургуриева. Тя е изиграла българска ръченица и е представила проекта си срещу домашното насилие към деца. По този начин е показала на журито, че притежава остър ум и богата ценностна система.

Следващите четири места в проведения в Новосибирск (Русия) “Мисис Европа” са заети съответно от Екатерина Левина (Русия), Вероника Келле (Унгария), Лаура Мертинс (Белгия) и Мария Гарсия (Испания).

Самият факт, че Ива е изпреварила всичките тези красавици, говори много. Нейният успех е огромен, тъй като по традиция България е пренебрегвана на подобни конкурси.

Все още се хвалим с Жени Калканджиева и шестото й място в “Мис Свят” преди вече цели 22 години, но истината е, че шесто място не е нещо, което подлежи на чак такава вечна гордост. Затова сегашният ни успех е изненадващ, но и заслужен.

“Мисис Европа” съществува от 10 години. Финалът на едно от изданията на конкурса беше проведен и в България. Това се случи през 2014 г., а тогава победителка стана Наталия Замора Салас (Канарските острови).

Ива Гургуриева по професия е данъчен инспектор. Тя е от Стара Загора, на 42 г. Омъжена е, има и деца.

Приятелите й я описват като скромна и земна жена. До “Мисис Европа” е стигнала с много хъс и амбиция за доказване.

Вижте снимки на първата подгласничка в изданието на “Мисис Европа” тази година!

Ива Гургуриева

Ива

Мисис Европа

 

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.