Край с певицата Жана Бергендорф: Наркотиците в крайна сметка триумфираха над нея!

https://goreshto.net/novini/kray-s-pevicata-zhana-bergendorf-narkoticite-v-krayna-smetka-triumfiraha-nad-neya/49954 Goreshto.net
Край с певицата Жана Бергендорф: Наркотиците в крайна сметка триумфираха над нея!

С Жана Бергендорф е свършено, вече няма такава поп звезда!

Жана Бергендорф разби всичките си фенове. Певицата вече не фигурира никъде в регистрите и на практика все едно е умряла. Слава Богу, с Жана всичко е наред физически, но кариерата й сякаш беше дотук. Тя вече няма продуцент зад гърба си, след като "Вирджиния рекърдс" скъса напълно отношенията си с нея, твърди в. "Уикенд". Саня Армутлиева едва дочакала договорът й с Жана Бергендорф да изтече, за да не го поднови. Тя нямала намерение да търпи нито миг повече скандалите и своеволията на певицата. Според повечето информации, върхът на всичко дошъл, когато Саня узнала, че Жана отново е започнала да се друса. Тогава Армутлиева най-накрая вдигнала ръце от своята най-скандална изпълнителка и я оставила на произвола на съдбата. Ударът за Жана Бергендорф е голям, тъй като тя нямала нито лев настрана и на практика няма възможност да стартира солова кариера, като се самопродуцира. На всичкото отгоре интересът към нея в момента е почти нулев. След появата на нови звезди като Михаела Маринова, Дара и Гери-Никол, Жана някак остана встрани от славата и всички забравиха за нея. Каруцата за скандалната певица се обърна преди година, когато взе участие във "ВИП Брадър". Тя влезе в Къщата с целта да чисти името си, а всъщност се получи точно обратното. Зрителите видяха една психически неуравновесена Жана, която има огромен проблем с наркотиците. Вътре тя постоянно беше в абстиненция, което я караше да яде все повече и повече. Така, вместо да измие срама от това, че лежа в участъка, след като я хванаха с дрога, Жана Бергендорф затъна още повече. Именно след есента участията за нея секнаха и интересът спадна драстично. Сега бившата брадърка е без пари и без компания зад гърба си. За жалост, това може да я накара да прибегне още повече до наркотиците и така да се затрие не само като певица, но и като личност.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.