Жълто Новини

Край с певицата Жана Бергендорф: Наркотиците в крайна сметка триумфираха над нея!

С Жана Бергендорф е свършено, вече няма такава поп звезда!

Жана Бергендорф разби всичките си фенове. Певицата вече не фигурира никъде в регистрите и на практика все едно е умряла.

Слава Богу, с Жана всичко е наред физически, но кариерата й сякаш беше дотук. Тя вече няма продуцент зад гърба си, след като “Вирджиния рекърдс” скъса напълно отношенията си с нея, твърди в. “Уикенд”.

Саня Армутлиева едва дочакала договорът й с Жана Бергендорф да изтече, за да не го поднови. Тя нямала намерение да търпи нито миг повече скандалите и своеволията на певицата.

Според повечето информации, върхът на всичко дошъл, когато Саня узнала, че Жана отново е започнала да се друса. Тогава Армутлиева най-накрая вдигнала ръце от своята най-скандална изпълнителка и я оставила на произвола на съдбата.

Ударът за Жана Бергендорф е голям, тъй като тя нямала нито лев настрана и на практика няма възможност да стартира солова кариера, като се самопродуцира.

На всичкото отгоре интересът към нея в момента е почти нулев. След появата на нови звезди като Михаела Маринова, Дара и Гери-Никол, Жана някак остана встрани от славата и всички забравиха за нея.

Каруцата за скандалната певица се обърна преди година, когато взе участие във “ВИП Брадър”. Тя влезе в Къщата с целта да чисти името си, а всъщност се получи точно обратното.

Зрителите видяха една психически неуравновесена Жана, която има огромен проблем с наркотиците. Вътре тя постоянно беше в абстиненция, което я караше да яде все повече и повече.

Така, вместо да измие срама от това, че лежа в участъка, след като я хванаха с дрога, Жана Бергендорф затъна още повече. Именно след есента участията за нея секнаха и интересът спадна драстично.

Сега бившата брадърка е без пари и без компания зад гърба си. За жалост, това може да я накара да прибегне още повече до наркотиците и така да се затрие не само като певица, но и като личност.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.