Горещо

ЧЕЗ пуска томбола с награди

Чешкият концерн ЧЕЗ ще опрости сметките на 600 свои редовни клиенти, които не са с просрочени плащания в последната година. На лотариен принцип ще бъдат раздадени 600 безплатни сметки в кампанията “Лоялността ви се отплаща”, съобщиха от компанията.

Всички, които влизат в условията на лоялност ще могат да участват.

„Вярвам, че ще зарадваме много семейства, които са били коректни към компанията. В желанието си да облекчим потребителите вече удължихме и безлихвения период за плащане на сметките от 10 на 20 дни”, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Кампанията ще започне на 27 март и не е необходима регистрация. Потребителите, отговарящи на критериите, ще участват в лотарията автоматично. Всеки спечелил ще бъде уведомен лично, а изтеглените в лотарията клиентски номера се публикуват на сайта на ЧЕЗ www.cez.bg в секция „Бъдете информирани“.

Преди дни на специална пресконференция от компанията поясниха, че под 1% от подадените жалби за грешки в измерването на показанията на електромерите са основателни.  От началото на годината компанията е получила над 13,4 хил. жалби, а основателни са били едва 83 от тях.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.