България Горещо Новини

Страшни парчета: 13-годишната Крисия и кака й Тифани запалиха плажа! (Каката ни отвя главите – МНОГО СНИМКИ)

Крисия Тодорова и сестра й Тифани се забавляват на морето!

Детето-чудо Крисия Тодорова вече порасна. И можем спокойно да я наричаме девойката-чудо. При все, че тя е на 13 години, а само година по-голямата от нея Сузи Мурад вече се вихри като скандална изкусителка.

За разлика от Сузанита обаче, Крисия продължава да пази детското в себе си. И въпреки че понякога не може да се сдържи да не си залепи изкуствени нокти, все още осъзнава кое е добро и кое лошо.

Може би и точно затова родителите й гласуваха доверие и за първи път й позволиха да отиде сама на море. Всъщност не сама, а с кака си Тифани и нейни приятелки. В чиито ръце Криси е повече от защитена и обгрижвана.

Отдавна знаем, че кака Тифани не е само сестра, но и най-добра приятелка на откритието на Слави Трифонов. Двете имат и по-мъничка сестричка Марина, но тя е още на плещите на мама и тате.

Докато Крисия Тодорова вече е истинска госпожица и тези дни предизвика фурор на плажа в Приморско. Почти нямаше човек, който да не я познае и да поиска да се снима с нея. В момента Криси е във Варна и заедно с кака се возят на яхти и се припичат на спокойствие насред вълните на морето.

Всъщност кака Тифани е тази, която запали плажа. Голямата вече девойка е станала истинска красавица и нека да не се сърди Крисия, но засега я бие по точки. Като порасне още малко обаче, гласовитката на Слави със сигурност ще й бъде огромна конкуренция.

Тифани показа страхотно тяло и лице. А разкошната й дълга коса накара не един и двама гларуси да се обръщат и да цъкат с езици след нея. Каката на Крисия обаче не обръща внимание на никого.

С по-малката й сестра и приятелките си разпускат чисто по женски и е повече от видно, че никакви мъже не им липсват. Браво и на Крисия, че не се е повлияла от “модата”, наречена момиче тип “Сузанита”!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.