Жълто Новини

Дежа вю: Миглена Ангелова ликува, а Ути Бъчваров страда! Ударът в гърба на кулинаря е огромен

Миглена Ангелова е щастлива, докато Ути Бъчваров страда! Всичко това вече сме го гледали!

Изминаха почти 9 месеца от финала на “ВИП Брадър”, но враждата между Миглена Ангелова и Ути Бъчваров продължава. Двамата все още се ненавиждат, което превръща последните събития в живо предателство спрямо кулинаря.

Направи го най-добрият приятел на Мистър Вкусно. Нико Тупарев, който е продуцентът на Брадъра, се сближи с желязната лейди на Къщата.

Журналистката ще работи във “ВИП Брадър” през новия му сезон. Тя ще бъде трета водеща на шоуто. Очаква се да има отделно предаване, в което да се обсъжда животът в Къщата. Такова преди няколко години беше “Голямата уста”.

Ути Бъчваров обаче приел тежко новината, че една от най-недолюбваните му личности ще работи за неговия кръстник. Както е известно, Нико е негов кръстник.

“Той ми е като брат, толкова сме близки.” – каза тв водещият в ефир преди време.

Миглена Ангелова и Ути Бъчваров са в жесток конфликт от последния “ВИП Брадър” насам. Тогава те бяха лидерите на двата лагера в Къщата.

На финала именно те двамата останаха последни, но Меги спечели. Това жестоко разочарова кулинарния спец.

Според информациите, тв водещият и журналистката не се понасят и до днес. Те няколко пъти са се засичали навън, но са се разминавали без нито една дума помежду си.

Ути се почувствал като предаден в мига, в който узнал, че най-близкият му приятел е назначил на работа смъртния му враг. Той поискал обяснение от Тупарев, но получил само едно “всичко е бизнес”.

Бъчваров се разочаровал и от факта, че и той не е никак добре с парите напоследък, а една работа във “ВИП Брадър” за няколко месеца би му оправила финансовото положение. Вместо да се сети за него обаче, продуцентът назначил жената, която най-много ненавижда.

Миглена Ангелова получи много фенове миналата година. Затова може би е логично тя да бъде изборът на продуцента, тъй като ще му покачи рейтинга доста.

 

 

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.