Годежът на Йоанна Драгнева постави в шах и мат Ненчо Балабанов! (Всичко за романтичното събитие)

https://goreshto.net/novini/godezhat-na-yoanna-dragneva-postavi-v-shah-i-mat-nencho-balabanov-vsichko-za-romantichnoto-sabitie/49935 Goreshto.net
Годежът на Йоанна Драгнева постави в шах и мат Ненчо Балабанов! (Всичко за романтичното събитие)

Йоанна Драгнева ще се превърне в булка, което шокира Ненчо Балабанов!

Певицата Йонна Драгнева вече е сгодена жена, при това по-малко от година след раздялата си с Ненчо Балабанов. Това поставя актьора в истински шок, но пък и показва, че поп дивата е тази, която е победителката от краха помежду им. Избраникът на звездата от "Евровизия" 2008 се казва Васил Ананиев. Той нашумя като барабаниста на групата "Огнен звук", а след това имаше връзка със Соня Васи. Романтичното събитие се е случило в Големия каньон в САЩ, пише HotArena.net. Там двойката е на почивка и се наслаждава на лятото. Музикантът е издебнал да стане залез слънце, за да бъде най-романтично. Завел певицата на скъп ресторант и там пред всички коленичил с пръстен в ръка. Бижуто е от най-скъпите, защото има диамант. Йоанна Драгнева и Васко са заедно едва от януари тази година, а вече са сгодени. Очевидно тяхната любов е бурна и много силна, което навява на мисълта, че всеки от тях най-после е намерил правилния човек за себе си. Йоанна беше половинка на Ненчо Балабанов в продължение на 2 години. Двамата скъсаха в края на миналата година, като не стана ясна точната причина. "Много неща останаха неизказани между тях. Можеха да не се разделят, а просто да поговорят. Но вече всичко е в миналото." - споделя приятел на Ненчо. Певицата се запозна с Васил Ананиев в САЩ, където той живее в момента. Връзката им е изключително романтична и скоро ще бъде официализирана пред Господ. Очаква се сватбата да бъде проведена догодина и да бъде на американска земя. Засега не се предвиждат много гости, но все още не е сигурно. Йоанна Драгнева никога не е била по традиционните неща, но се говори, че откакто чукна 30-те, вече все по-често мисли за деца. С Васил ще имат възможност да ги направят на медения си месец.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.